Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine e criminalul care a omorat mai multe persoane la Spitalul de Nuropsihiatrie Sapoca, Buzau

Antena3 Antena3,
Cine e criminalul care a omorat mai multe persoane la Spitalul de Nuropsihiatrie Sapoca, Buzau

Un pacient de la Spitalul de Neuropsihiatrie si Masuri pentru Siguranta Sapoca, judetul Buzau, a omorat, in noaptea de sambata spre duminica, patru pacienti si a ranit alti noua cu un stativ de. continuă pe Antena3

Cine e criminalul care a omorat mai multe persoane la Spitalul de Neuropsihiatrie Sapoca, Buzau

Un pacient de la Spitalul de Neuropsihiatrie si Masuri pentru Siguranta Sapoca, judetul Buzau, a omorat, in noaptea de sambata spre duminica, patru pacienti si a ranit alti noua cu un stativ de.

Medicul psihiatru Gabriel Diaconu, despre criminalul care a ucis mai multe persoane la un spital de neuropsihiatrie din Buzau

Un pacient de la Spitalul de Neuropsihiatrie si Masuri pentru Siguranta Sapoca, judetul Buzau, a omorat, in noaptea de sambata spre duminica, patru pacienti si a ranit alti noua cu un stativ de.

Tanar de 17 ani din Capitala, stropit cu adeziv de mai multe persoane care au vrut sa-i dea foc

Un tanar in varsta de 17 ani din Capitala a fost stropit de mai multe persoane cu substanta adeziva, dupa care au incercat sa-l incendieze. Tanarul a fost transportat la spital pentru ingrijiri, iar anchetatorii incearca sa identifice agresorii, transmite Mediafax.

Dolj: Doi tineri au fost retinuti dupa un scandal in care au fost implicate mai multe persoane

Doi tineri au fost retinuti de politistii doljeni, dupa ce au fost implicati intr-un scandal intre m.

Celebrul alpinist Torok Zsolt, care a doborat mai multe recorduri, a fost gasit mort in zona Varfului Negoiu

Alpinistul a carui disparitie a fost anuntata sambata dimineata la 112 a fost gasit mort in zona Varfului Negoiu, au anuntat reprezentantii salvamont Sibiu. Potrivit acestora, este vorba de celebrul Torok Zsolt, care a dobarat mai multe recorduri in alpinismul romanesc si mondial.

Cum a fost prins criminalul de la Spitalul Sapoca, care a omorat mai multi pacienti

Pacientul de la Spitalul de psihiatrie Sapoca, ce a omorat patru pacienti si i-a ranit grav pe altii dupa ce i-a lovit cu un stativ de perfuzie, a fost prins de politisti in timp ce incerca sa fuga din.

Jumatate din accidentele rutiere din Capitala, din cauza pietonilor. Pe ce bulevarde au avut loc cele mai multe accidente

Jumatate din accidentele rutiere grave petrecute in Capitala in anul 2018 si in prima jumatate a acestui an au fost produse din cauza pietonilor, care nu ar fi respectat regulile. Persoanele cu varsta de peste 60 de ani au fost vinovate in majoritatea cazurilor. Conform unei analize a Brigazii Rutiere cele mai multe accidente de circulatie in care au fost implicati pietoni s-au produs pe Soseaua Berceni, Bulevardul Iuliu Maniu si Soseaua Pantelimon.

Stirile ProTV: Cazul Caracal. Ce au patit mai multe femei care au relatat la politie tentative de viol si rapire

Dupa tragedia de la Caracal, cand Alexandra a cerut in zadar ajutor, tot mai multe femei din Romania vorbesc pe retelele de socializare despre experientele groaznice pe care le-au trait, atunci cand au apelat la autoritati.

SOR: Baraganul, in topul regiunilor cu cele mai multe cuiburi de barza

Numaratoarea berzelor albe din Romania s-a incheiat cu un total de 3. 206 cuiburi introduse cu ajutorul aplicatiei Uite Barza!. Cel mai important - in perioada 25 iunie - 31 iulie 2019, utilizatorii aplicatiei dezvoltate de SOR, cu sprijinul companiilor Enel din Romania, au descoperit un numar de 693 de cuiburi noi. Calarasi, Harghita si Suceana sunt judetele cu cele mai multe cuiburi.

Meteorologii avertizeaza! Cod portocaliu de furtuna si grindina in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis joi noi Coduri portocalii de furtuna pentru mai multe localitati din judetele Dambovita si Valcea. in zonele mentionate, pana la ora 19:00, se vor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )