Libnet.ro
UNICEF

18:30

Tanar de 17 ani din Capitala, stropit cu adeziv de mai multe persoane care au vrut sa-i dea foc

Hotnews Hotnews,
 Tanar de 17 ani din Capitala, stropit cu adeziv de mai multe persoane care au vrut sa-i dea foc

Un tanar in varsta de 17 ani din Capitala a fost stropit de mai multe persoane cu substanta adeziva, dupa care au incercat sa-l incendieze. Tanarul a fost transportat la spital pentru ingrijiri, iar anchetatorii incearca sa identifice agresorii, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Trei infractiuni, in spinarea unui tanar de 17 ani, din Gaesti

Doi tineri din Dambovita sunt cercetati de politisti sub aspectul savarsirii de infractiuni contra sigurantei circulatiei pe drumurile publice.

Un minor fara adapost din Capitala a fost stropit cu adeziv de patru barbati, care au vrut sa-l incendieze

Un tanar de 17 ani a fost stropit joi dimineata, in Bucuresti, cu o substanta adeziva, de persoane necunoscute, care au vrut apoi sa-l incendieze. Surse din randul anchetatorilor afirma ca agresorii sunt oameni ai strazii.

O minora de 16 ani din Suceava, gasita intr-o comuna din Vrancea. Ce facea fata cand au ajuns politistii

O minora de 16 ani din judetul Suceava, disparuta de la domiciliu, a fost identificata de politistii vranceni pe raza comunei Suraia, la un tanar de 22 de ani pe care l-ar fi cunoscut pe retelele de.

Aventura penala a unui tanar de 21 de ani din Galati: a furat o masina, a facut accident, era beat si nici nu avea permis

Tanarul este din localitatea Umbraresti, judetul Galati si s-a ales cu un dosar penal in care este acuzat de savarsirea a patru infractiunii. Magistratii l-au pus sub control judiciar pentru 60 de zile.

Accident grav in Sibiu. Trei victime, printre care o tanara insarcinata in varsta de 17 ani

Soferul unui taxi si doi pasageri, intre care o gravida in varsta de 17 ani, ani au fost accidentati, luni, in Medias, dupa ce masina in care se aflau s-a ciocnit de autoturism care nu a acordat.

A trait pana la 148 de ani: care este povestea celui mai longeviv roman

Un roman ar putea fi cel mai batran om din toate timpurile. Maftei Pop a trait pana la 148 de ani si a decedat in 1952. Conform documentelor de la primaria din localitatea in care si-a petrecut ultima parte a vietii, Maftei Pop s-a nascut in Valea Loznii, judetul Salaj. A decedat 148 de ani .

Barbatul de 49 de ani din Cluj a agatat o adolescenta pe internet. S-a dus in casa bunicilor ei si a convins-o pe fata sa-l urmeze. Cei doi au fost gasiti in masina in Oradea. Anchetatorii au aflat in scurt timp si cruntul adevar

Barbatul de 49 de ani din Cluj a agatat o adolescenta pe internet. S-a dus in casa bunicilor ei si a convins-o pe fata sa-l urmeze. Cei doi au fost gasiti in masina in Oradea. Anchetatorii au aflat in.

Incident socant intr-un parc din Bucuresti: Patru barbati au incendiat un adolescent care dormea pe o banca

Scenesocante in Capitala!Un tanar in varsta de 17 ani din Capitala a fost stropit de mai multe persoane cu substanta adeziva, dupa care au incercat sa-l incendieze. Tanarul a fost tr.

Scene de groaza la o casa de amanet din Capitala. Angajata lovita cu bestialitate de un tanar

Scene de o violenta extrema au fost surprinse de camerele de supraveghere ale unei case de amanet din Bucuresti, luni seara. O angajata a fost lovita cu bestialitate de un individ, suparat ca.

Podul din Capitala care pune zilnic in pericol vietile a sute de soferi: stalpii de sustinere au probleme mari

Unul dintre cele mai tranzitate poduri din Capitala, Fundeni, are nevoie urgenta de reparatii. Expertiza podului a aratat ca acesta are probleme mari la stalpii de sustinere si la structura de rezistenta, argumenteaza un angajat din cadrul Primariei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2474 seconds )