Libnet.ro
UNICEF

11:30

Cine era George Maris, concurentul de la PRO TV care s-a prabusit cu parapanta. Ce a facut in ultimele clipe din viata

Playtech Playtech,
Cine era George Maris, concurentul de la PRO TV care s-a prabusit cu parapanta. Ce a facut in ultimele clipe din viata

Tragedie pe crestele Bucegilor. George Maris, cel mai bun concurent de la Ninja Warrior Romania PRO TV), a murit, miercuri dimineata, dupa un salt ratat de pe varful Caraiman. Sportivul de 32 de ani nu avea nicio sansa sa supravietuiasca, spun salvamontistii. Ultimul zbor cu parapanta. George Maris, fosta vedeta PRO TV, a murit dupa . continuă pe Playtech

Sfarsitul tragic al lui George Maris, cel mai bun concurentNinja Warriorde la PRO TV. S-a prabusit cu parapanta

Brasoveanul George Maris, cel mai bun competitor de la Ninja Warrior, difuzat de PRO TV, a murit la 32 de ani, incercand sa-si ia zborul cu o parapanta rapida de pe varful Caraiman.

A murit cel mai bun competitor de la Ninja Warrior. George Maris s-a prabusait cu parapanta de pe Vf. Caraiman

Cel mai bun competitor de la Ninja Warrior, George Maris, a murit miercuri dimineata, dupa ce s-a prabusit cu parapanta de pe Varful Caraiman, Muntii Bucegi, potrivit ProTv. George Maris, in varsta de 32.

Cine este Ant Group, gigantul chinez care pregateste cea mai mare intrare pe bursa din istorie. Jack Ma spune ca este un miracol

In plin conflict comercial intre China si SUA se pregateste intrarea pe bursa in China a gigantului fintech Ant Group, cunoscut pentru aplicatia Alipay. Compania vrea sa stranga 34,4 miliarde de dolari din IPO la Shanghai si Hong Kong, iar pretul stabilit pentru actiune ii da grupului o capitalizare de 310 miliarde dolari. China vrea sa isi arate muschii si sa se afiseze precum un mastodont al finantelor mondiale, depasind recorduri bursiere care in general se inregistrau pe Wall Street.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )