Libnet.ro
UNICEF

22:30

Sfarsitul tragic al lui George Maris, cel mai bun concurentNinja Warriorde la PRO TV. S-a prabusit cu parapanta

Adevărul Adevărul,
Sfarsitul tragic al lui George Maris, cel mai bun concurentNinja Warriorde la PRO TV. S-a prabusit cu parapanta

Brasoveanul George Maris, cel mai bun competitor de la Ninja Warrior, difuzat de PRO TV, a murit la 32 de ani, incercand sa-si ia zborul cu o parapanta rapida de pe varful Caraiman. continuă pe Adevărul

A murit cel mai bun competitor de la Ninja Warrior. George Maris s-a prabusait cu parapanta de pe Vf. Caraiman

Cel mai bun competitor de la Ninja Warrior, George Maris, a murit miercuri dimineata, dupa ce s-a prabusit cu parapanta de pe Varful Caraiman, Muntii Bucegi, potrivit ProTv. George Maris, in varsta de 32.

Cine era George Maris, concurentul de la PRO TV care s-a prabusit cu parapanta. Ce a facut in ultimele clipe din viata

Tragedie pe crestele Bucegilor. George Maris, cel mai bun concurent de la Ninja Warrior Romania PRO TV), a murit, miercuri dimineata, dupa un salt ratat de pe varful Caraiman. Sportivul de 32 de ani nu avea nicio sansa sa supravietuiasca, spun salvamontistii. Ultimul zbor cu parapanta. George Maris, fosta vedeta PRO TV, a murit dupa .

Nu merita cumparat, dar Huawei Mate 40 Pro este cel mai bun telefon pentru poze creat vreodata

In cazul in care iti doreai un smartphone doar pentru poze, este imposibil sa gasesti ceva mai bun la ora actuala decat recent anuntatul Huawei Mate 40 Pro. in urma cu cateva zile,.

Nick Kyrgios stie cu exactitate cine este cel mai mare jucator din istorie - Marele campion pe care nu-l ia in considerare

Discutiile despre existenta unui cel mai bun jucator din istoria tenisului masculin au reaprins dupa ce Nadal a castigat Roland Garros-ul si l-a egalat pe Federer la totalul titlurilor de Grand Slam 20). Chestionat in privinta acestui subiect, Nick Kyrgios nu a avut nicio urma de indoiala, australianul vorbind deschis despre alegerea lui.

INTERVIU Ionel Danca, seful Cancelariei Premierului Ludovic Orban: Planul de Relansare Economica Recladim Romania este cel mai mare pachet de sprijin pentru economie alocat vreodata de Romania

Planul National de Investitii si Relansare Economica Recladim Romania al Guvernului liberal, condus de premierul Ludovic Orban, inseamna cel mai mare pachet financiar de sprijin pentru economie alocat vreodata in Romania, cu o valoare care va ajunge la 7% din PIB pana la sfarsitul anului, si este printre cele mai consistente programe de acest tip din Uniunea Europeana, a spus Ionel Danca, seful Cancelariei Premierului Ludovic Orban. Potrivit acestuia, in momentul de fata, toate masurile economice de sprijin din Planul de Relansare Economica al Guvernului PNL sunt in vigoare si produc efecte benefice pentru angajatii si angajatorii afectati de criza, fie ca vorbim de plata somajului tehnic, programul flexibil de munca sau de credite cu garantii de stat pentru companii, ajutoare de stat si granturi europene pentru capital de lucru pentru industriile afectate de pandemie.

Cel mai nociv aliment de pe piata. Toti romanii il cumpara, mai ales toamna

Medicii din Romania trag un puternic semnal de alarma si vorbesc despre fructele toxice care se gasesc in magazine. Toti romanii cumpara aceste alimente fara sa aiba habar cat sunt de nocive. Alimentul nociv de care romanii trebuie sa se fereasca Un studiu realizat de Enviromental Working Group EWG) a aratat care este cel mai .

Fructele care ingrasa cel mai mult. Toti romanii le cumpara si cred contrariul

Daca tii dieta sau obisnuiesti sa le consumi in cantitati mari, atunci trebuie sa afli topul fructelor care ingrasa cel mai mult. Desi ai tinde sa crezi ca nu iti pot afecta silueta, unele dintre acestea contin mai mult zahar decat ti-ai fi inchipuit vreodata. Acestea sunt fructele care ingrasa cel mai mult in cazul .

Lockdown la Salnic. Intrarile si iresirile sunt interzise in al doilea cel mai mare oras din Grecia

Joi, Guvernul de la Atena a decis o serie de restrictii, care se vor impune in Salonic, al doilea cel mai mare oras din tara. Masurile vin ca urmare a intrarii in scenariul rosu a localitatii, in contextul cr.

SUMAL 2.0, cel mai important instrument in lupta cu taierile ilegale de paduri, operational de la 1 noiembrie

Ministerul Mediului a anuntat ca noul SUMAL, cel mai important instrument in lupta cu taierile ilegale de paduri, va functiona din 1 noiembrie. Cu ajutorul acestuia, se va sti in permanenta cat lemn s-a.

Germania: Cel mai mare numar de infectari cu COVID-19 de la inceputul pandemiei

Un nou record negativ de cazuri COVID-19 a fost semnalat in Germania, imediat dupa ce tara a decis intrarea in carantina partiala. Germania a raportat cel mai mare numar de infectari de la.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )