Libnet.ro
UNICEF

07:00

Cine este Alexandra Dinu, fosta sotie a lui Mutu. De ce a acceptat sa faca parte din juriul Romanii au Talent (GALERIE FOTO)

B1 B1,
Cine este Alexandra Dinu, fosta sotie a lui Mutu. De ce a acceptat sa faca parte din juriul Romanii au Talent (GALERIE FOTO)

Cea mai ravnita blonda din showbiz-ul romanesc de la sfarsitul anilor 90, inceputul anilor 2000, Alexandra Dinu a revenit in tara si a primit un scaun de jurat in cadrul emisiuniiRomanii au Talent. continuă pe B1

Alexandra Dinu, superba la Romanii au Talent. Prima imagine cu ea, in calitate de jurat

Alexandra Dinu nu este doar o mama devotata si o femeie frumoasa, ci si o persoana extrem de discreta. Viata pe care o avea la 18 ani, pe cand se iubea cu Briliantul Adi Mutu, a apus. A plecat in Italia pentru o noua etapa a vietii ei, apoi a disparut din viata publica.

Cum arata Alexandra Dinu la pupitrul Romanii au Talent

Sezonul cu numarul 11 al show-ului Romanii au Talent vine cu surprize pentru telespectatori. Cea mai mare dintre ele, Alexandra Dinu s-a alaturat juriului. Iata prima imagine cu ea in ipostaza de jurat! .

Fost model de fitness si fosta sotie a unui actor din Baywatch a ajuns, azi, sa traiasca pe strazi

Traieste pe strazi inca din 2016 si nu are de gand sa renunte la acest stil de viata. Este vorba despre fostul model de fitness in varsta de 37 de ani Loni Willison si, mai mult decat atat, fosta sotie a unuia dintre actorii care au cunoscut faima in serialul Baywatch, Jeremy Jackson.

Cine este a treia sotie a lui Florin Piersic. Cum arata Anna Torok

Pe cat de bogat ii e palmarescul artistic, pe atat de numeros este si cel sentimental. De altfel, Florin Piersic nu si-a pierdut nici astazi, la cei 84 de ani, farmecul. Pe langa numeroasele idile, maestrul a fost casatorit si cu Tatiana Iekel, Anna Szeles si Anna Torok, cea cu care isi imparte viata si .

Cine este Traian Berbeceanu, noul prefect al Capitalei. Tocmai a fost confirmat in functie

Joi, premierul Romaniei Ludovic Orban a anuntat ca il va schimba pe actualul prefect al Bucurestiului, dupa ce Gheorghe Cojanu sa aratat a fi neinformat cu privire la situatia epidemiei din Capitala. Cine este Traian Berbeceanu, noul prefect al Capitalei Traian Berbeceanu, fostul sef al Brigazii de combatere a Criminalitatii Organizate, a fost numit in .

Cine este Traian Berbeceanu, noul prefect al Capitalei

Traian Berbeceanu va fi noul prefect al Bucurestiului, dupa indepartarea lui Gheorghe Cojanu din functie. Cine este, de fapt, Traian Berbeceanu? Traian Berbeceanu este fost comisar de politie, sef de cabinet.

Familia lui Mirel Radoi. Cine este femeia langa care antrenorul sta de peste 18 ani

Mirel Matei Radoi, pe numele intreg, s-a nascut pe data de 22 martie 1981, la Drobeta-Turnu Severin. A fost jucator in echipa de fotbal a Romaniei. Cea mai mare parte a carierei sale si-a petrecut-o la FC Steaua Bucuresti. in momentul de fata se ocupa de antrenamentele echipei nationale de fotbal a Romaniei. Familia lui .

Ella de la Puterea Dragostei iubeste din nou? Cine este noul barbat din viata brunetei

Ella, fosta concurenta de la emisiunea Puterea Dragostei are o noua relatie? Ea spune ca a lasat trecutul in urma si acum se vede cu cineva. Cine este barbatul misterios din viata frumoasei brunete. Cine este noul barbat din viata fostei concurente de la Puterea Dragostei intr-un vlog al prietenului ei, Robert Ionescu, Ella a .

Cine este Laura Vicol, avocata care va candida pe listele PSD pentru Camera Deputatilor

Avocata Laura Vicol, devenita cunoscuta dupa ce a aparat-o in instanta pe fosta sefa a DIICOT, Alina Bica, va candida la alegerile parlamentare din partea PSD. Initial a fost vehiculata informatia ca.

Cine este Alin Mastan, noul sef al Jandarmeriei Romane

Colonelul Alin Mastan este noul sef al Jandarmeriei Romane. El a fost imputernicit marti, 20 octombrie, printr-un ordin al Ministrului Afacerilor Interne, Marcel Vela, sa exercite atributiile functiei de.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2456 seconds )