Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cine este Traian Berbeceanu, noul prefect al Capitalei

B1 B1,
Cine este Traian Berbeceanu, noul prefect al Capitalei

Traian Berbeceanu va fi noul prefect al Bucurestiului, dupa indepartarea lui Gheorghe Cojanu din functie. Cine este, de fapt, Traian Berbeceanu? Traian Berbeceanu este fost comisar de politie, sef de cabinet. continuă pe B1

Traian Berbeceanu, noul prefect al Bucurestiului. Ludovic Orban a facut anuntul chiar azi

In lumina ultimelor reactii lipsite de consistenta ale actualului Prefect al Capitalei, surse spun ca acesta va fi demis. in locul sau, declara sursele, ca va veni un personaj celebru. Este vorba de Traian Berbeceanu. UPDATE Premierul Ludovic Orban a confirmat, azi, ca a decis demiterea prefectului Gheorghe Cojanu si numirea fostului politist Traian Berbeceanu .

Cine este Traian Berbeceanu, luat in calcul pentru functia de prefect al Capitalei

Premierul Ludovic Orban a decis demiterea actualului prefect al Capitalei, Gheorghe Cojanu, iar in carti pentru aceasta functie ar fi, potrivit News. ro, Traian Berbeceanu, actualul sef de cabinet al ministrului de.

Ludovic Orban confirma ca Traian Berbeceanu va fi noul prefect al Capitalei

Premierul Ludovic Orban a confirmat, marti, ca a decis demiterea prefectului Gheorghe Cojanu si numirea fostului politist Traian Berbeceanu in aceasta functie.

Cine este Alin Mastan, noul sef al Jandarmeriei Romane

Colonelul Alin Mastan este noul sef al Jandarmeriei Romane. El a fost imputernicit marti, 20 octombrie, printr-un ordin al Ministrului Afacerilor Interne, Marcel Vela, sa exercite atributiile functiei de.

Fostul comisar de politie Traian Berbeceanu, in carti pentru postul de prefect al Capitalei Primul pas a fost facut

Fostul comisar de Politie Traian Berbeceanu, actual sef de cabinet al ministrului de Interne Marcel Vela, a fost angajat marti ca functionar public la grupul deputatilor PNL, au declarat surse politice pentru News. ro. Premierul Ludovic Orban ia in calcul schimbarea prefectului Capitalei Gheorghe Cojanu cu Traian Berbeceanu, numire care poate fi facuta prin hotarare de guvern.

Traian Berbeceanu a fost angajat ca functionar public la grupul deputatilor PNL

Traian Berbeceanu a fost angajat marti ca functionar public la grupul deputatilor PNL, au declarat surse politice. Premierul Ludovic Orban ia in calcul schimbarea lui Gheorghe Cojanu cu Berbeceanu in functia de prefect al Capitalei, numire care poate fi facuta prin hotarare de Guvern, scrie G4media.

Surse. Traian Berbeceanu a fost angajat ca functionar public la grupul deputatilor PNL

Traian Berbeceanu a fost angajat marti ca functionar public la grupul deputatilor PNL, au declarat surse politice, pentru News. ro. Premierul Ludovic Orban ia in calcul schimbarea lui Gheorghe Cojanu cu Berbeceanu in functia de prefect al Capitalei, numire care poate fi facuta prin hotarare de Guvern.

Mihail Sebastian, cine este si cum a ajuns Google sa il sarbatoreasca printr-un doodle

Daca ati intrat astazi pe Google veti descoperi undoodle aparte, care il sarbatoreste pe Mihail Sebastian. Google a decis sa sarbatoreasca cei 113 ani de la nasterea acestuia. Cine este Mihail Sebastian Mihail Sebastian s-a nascut Iosif Mendel Hechter intr-o familie de evrei, pe data de 18 octombrie 1907, in orasul portuar romanesc Braila.

Cine este omul care a batut-o pe Stefania de la Puterea Dragostei. S-a aflat adevarul: Jador este implicat in poveste

Zvonurile au fost multe, dar raspunsurile de pe retelele de socializare ale Stefaniei au zis totul. Mai mult decat atat, marturiile unei prietene sustin cele gandire de fanii fostei concurente de la Puterea Dragostei. Cine este barbatul care a batut-o pe frumoasa bruneta? Cine e barbatul care a batut-o pe Stefania Nina? Imaginile cu Stefania .

Cine este femeia care va fi executata. Prima data cand se intampla asta dupa 70 de ani

Statele Unite ale Americii urmeaza sa execute o femeie, pentru prima data in 70 de ani. Declaratia a fost facuta de Departamentul de justitie al lui Donald Trump. Lisa Montgomery mai are cateva saptamani de trait. Cine este Lisa Montgomery, femeia care va fi executata Lisa Montgomery va fi prima femeie detinuta federala executata in .

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2416 seconds )