Libnet.ro
UNICEF

18:45

Cine este alpinistul surprins de avalansa in Muntii Bucegi. Ce a postat familia sa pe Facebook

Antena3 Antena3,
Cine este alpinistul surprins de avalansa in Muntii Bucegi. Ce a postat familia sa pe Facebook

Familia lui Daniel Rusu, alpinistul surprins de avalansa in Muntii Bucegi, s-a resemnat ca alpinistul ar mai fi in viata. Rudele au publicat un mesaj in memoria tanarului de 30 de. continuă pe Antena3

Alpinistul surprins de avalansa in Bucegi, de negasit. Casca de protectie a fost descoperita complet sfaramata

Un alpinist 30 de ani) din Bucuresti este cautat, duminica, de zeci de salvamontisi si voluntari, dupa ce sambata a fost surprins de o avalansa in muntii Bucegi. Tanarul era experimentat in escalada pe creasta, era ghid montan si era bine echipat la momentul accidentului.

Alpinistul surprins de avalansa in Bucegi escaladase cei mai inalti munti din lume si se casatorise de curand

Daniel Rusu 30 de ani), alpinistul din Bucuresti, surprins sabata de o avalansa in Bucegi, era un sportiv experimentat, participase la mai multe expeditii in munti mai inalti de 7000 de metri printre care si varful Khan Tengri din Asia, al doilea cel mai inalt din lume.

Un alipinist, luat de avalansa in muntii Bucegi. A cazut un kilometru in prapastie

Un alpinist care facea parte dintr-un grup de mai multe persoane care se aflau pe un traseu montan din aporpiere de Valea Costilei a fost luat de avalansa. Nu se stie deocamdata daca tanarul a supravietuit.

Un alpinist, luat de avalansa in muntii Bucegi. A cazut un kilometru in prapastie

Un alpinist care facea parte dintr-un grup de mai multe persoane care se aflau pe un traseu montan din aporpiere de Valea Costilei a fost luat de avalansa. Nu se stie deocamdata daca tanarul a supravietuit.

Un alpinist, luat de avalansa in muntii Bucegi. A cazut un kilometru in prapastie si inca nu a fost gasit. Salvatorii vor relua cautarile duminica dimineata

Un alpinist care facea parte dintr-un grup de mai multe persoane care se aflau pe un traseu montan din aporpiere de Valea Costilei a fost luat de avalansa. Nu se stie deocamdata daca tanarul a supravietuit, iar cautarile au fost oprite pe timpul noptii si vor fi reluate duminica.

UPDATE Actiunea de recuperare a turistului surprins de avalansa in Bucegi a fost intrerupta; salvatorii spun ca este imposibil ca el sa fi supravietuit

Turistul surprins de o avalansa produsa sambata dupa-amiaza in Masivul Bucegi facea parte dintr-un grup de cinci persoane si se afla intr-o zona foarte dificila, scrie News. ro. Salvatorii montani au dubii ca ar mai fi in viata, in conditiile in care valul de zapada care a venit peste el l-a dus intr-o vale adanca de cateva sute de metri, iar cei care il insoteau i-au gasit ruscacul si casca. 40: Actiunea de recuperare a turistului surprins de avalansa a fost intrerupta; salvatorii spun ca este imposibil ca el sa fi supravietuit.

Un alpinist a fost luat de avalansa in muntii Bucegi

Un alpinist care facea parte dintr-un grup de mai multe persoane, care se aflau pe un traseu montan din muntii Bucegi, a fost luat de avalansa in jurul orei 15:00, nestiindu-se, momentan, daca tanarul.

Barbat surprins de o avalansa in Masivul Bucegi

Un barbat a fost surprins de o avalansa, sambata dupa-amiaza, in timp ce urca pe munte, in Masivul Bucegi, salvatorii montani intervenind pentru cautarea acestuia, informeaza News. ro. Dupa primele incercari, salvamontistii nu a reusit sa ia legatura cu el.

UPDATE Turistul surprins de avalansa in Bucegi a fost dus in vale peste 500 de metri. Salvatorii au dubii ca ar mai fi in viata

Turistul surprins de o avalansa produsa sambata dupa-amiaza in Masivul Bucegi facea parte dintr-un grup de cinci persoane si se afla intr-o zona foarte dificila, scrie News. ro. Salvatorii montani au dubii ca ar mai fi in viata, in conditiile in care valul de zapada care a venit peste el l-a dus intr-o vale adanca de cateva sute de metri, iar cei care il insoteau i-au gasit ruscacul si casca.

Interventie de urgenta in muntii Bucegi. Turistul inghitit de avalansa, purtat 500 de metri. Salvamontistii cred ca sunt putine sanse sa mai fie in viata

O interventie de urgenta se deruleaza sambata dupa-amiaza in muntii Bucegi. Un turist a fost inghitit de avalansa, care se pare ca ar fi provocat-o chiar el. Se pare ca cinci per.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )