Libnet.ro
UNICEF

00:07

Alpinistul surprins de avalansa in Bucegi escaladase cei mai inalti munti din lume si se casatorise de curand

Adevărul Adevărul,
Alpinistul surprins de avalansa in Bucegi escaladase cei mai inalti munti din lume si se casatorise de curand

Daniel Rusu 30 de ani), alpinistul din Bucuresti, surprins sabata de o avalansa in Bucegi, era un sportiv experimentat, participase la mai multe expeditii in munti mai inalti de 7000 de metri printre care si varful Khan Tengri din Asia, al doilea cel mai inalt din lume. continuă pe Adevărul

Alpinistul surprins de avalansa in Bucegi, de negasit. Casca de protectie a fost descoperita complet sfaramata

Un alpinist 30 de ani) din Bucuresti este cautat, duminica, de zeci de salvamontisi si voluntari, dupa ce sambata a fost surprins de o avalansa in muntii Bucegi. Tanarul era experimentat in escalada pe creasta, era ghid montan si era bine echipat la momentul accidentului.

Cine este alpinistul surprins de avalansa in Muntii Bucegi. Ce a postat familia sa pe Facebook

Familia lui Daniel Rusu, alpinistul surprins de avalansa in Muntii Bucegi, s-a resemnat ca alpinistul ar mai fi in viata. Rudele au publicat un mesaj in memoria tanarului de 30 de.

Unul dintre cei mai de succes piloti de Formula 1 din istorie a murit

Dan Gurney, unul dintre cei mai buni piloti de Formula 1, a murit la varsta de 86 de ani. Gurney este al doilea cel mai de succes pilot american de formula 1 din istorie, dupa Mario Andretti. De-a.

India: Un nou-nascut prematur, cu o greutate de doar 400g, printre cei mai mici din istorie sa supravietuiasca

Unul dintre cei mai mici nou-nascuti din istorie ce a reusit sa supravietuiasca, va ajunge in sfarsit acasa alaturi de parintii sai, dupa ce si-a petrecut primele sase luni din viata in spital.

India: Un nou-nascut prematur, cu o greutate de doar 400 de grame, printre cei mai mici din istorie care au supravietuit

Unul dintre cei mai mici nou-nascuti din istorie ce a reusit sa supravietuiasca va ajunge in sfarsit acasa alaturi de parintii sai, dupa ce si-a petrecut primele sase luni din viata in spital.

A fost prins! Unul dintre cei mai cautati interlopi din Romania, extradat din Germania. Ce infractiuni l-au adus pe aceste pe locul 4 in lista Europol (FOTO, VIDEO)

Unul din cei mai cautati infractori romani a fost adus in tara. Mihai Misirelicu a fost prins in Germania si a fost extradat. Acum are de executat 11 ani de inchisoare, fiind condamnat.

Cei mai frumosi barbati celebri din toate timpurile

A fost realizat topul celor mai frumosi barbati celebri din toate timpurile. Iata cine face parte din clasament, actori si cantareti cunoscuti din ultimele 7 decenii.

UPDATE Actiunea de recuperare a turistului surprins de avalansa in Bucegi a fost intrerupta; salvatorii spun ca este imposibil ca el sa fi supravietuit

Turistul surprins de o avalansa produsa sambata dupa-amiaza in Masivul Bucegi facea parte dintr-un grup de cinci persoane si se afla intr-o zona foarte dificila, scrie News. ro. Salvatorii montani au dubii ca ar mai fi in viata, in conditiile in care valul de zapada care a venit peste el l-a dus intr-o vale adanca de cateva sute de metri, iar cei care il insoteau i-au gasit ruscacul si casca. 40: Actiunea de recuperare a turistului surprins de avalansa a fost intrerupta; salvatorii spun ca este imposibil ca el sa fi supravietuit.

UPDATE Turistul surprins de avalansa in Bucegi a fost dus in vale peste 500 de metri. Salvatorii au dubii ca ar mai fi in viata

Turistul surprins de o avalansa produsa sambata dupa-amiaza in Masivul Bucegi facea parte dintr-un grup de cinci persoane si se afla intr-o zona foarte dificila, scrie News. ro. Salvatorii montani au dubii ca ar mai fi in viata, in conditiile in care valul de zapada care a venit peste el l-a dus intr-o vale adanca de cateva sute de metri, iar cei care il insoteau i-au gasit ruscacul si casca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )