Libnet.ro
UNICEF

14:00

Cine este aristocratul francez care a lansat ideea Unirii Principatelor.

România Liberă România Liberă,
Cine este aristocratul francez care a lansat ideea Unirii Principatelor.

Unirea Principatelor Romane din 24 ianuarie 1859 a fost rodul eforturilor conjugate ale romanilor si francezilor. Unionistii din cele doua principate, Moldova si Valahia in epoca, nimeni nu folosea denumirea de Tara Romaneasca, o creatie a istoricului Nicolae Iorga, fara corespondent in realitatea diplomatica a vremii), au fost sustinuti de o mare personalitate a politicii franceze. Este vorba de contele Alexandre Walewski. Acesta este nimeni altul decat fiul natural al imparatului Napoleon I. continuă pe România Liberă

Cine este Teamnet International, compania care a dezvoltat serviciul 112

Teamnet International, compania care a dezvoltat sistemul software si de localizare pentru serviciul 112, este un integrator de solutii informatii fondat in 2001, printre cofondatorii numarandu-se si deputatul PSD Sebastian Ghita, cel care a pus bazele.

HOT! PSY va avea doi invitati speciali in videoclipul sau de comeback! Vezi aici despre cine este vorba!

Cantaretul sud-coreean, care a doborat recorduri peste recorduri cu hiturile Gangnam Style si Gentleman, isi pregateste marele comeback care se.

Cine este prima femeie din consiliul director al Bancii Centrale Europene

Germana Sabine Lautenschlager va deveni pe 27 ianuarie unul dintre cei sase membri ai consiliului director al Bancii Centrale Europene BCE) si prima femeie care va ocupa un astfel de post, dupa ce a obtinut marti acordul Consiliului Uniunii Europene,.

Cine este Dominika Cibulkova, adversara Simonei Halep din sferturile Australian Open

Simona Halep este la un pas de semifinale la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului, iar intre jucatoarea noastra si careul de asi la Antipozi sta doar Dominika Cibulkova.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2339 seconds )