Libnet.ro
UNICEF

17:00

Cine este barbatul care candideaza impotriva Angelei Merkel pentru sefia partidului condus de cancelarul german

Antena3 Antena3,
Cine este barbatul care candideaza impotriva Angelei Merkel pentru sefia partidului condus de cancelarul german

Un influent om de afaceri, Andreas Ritzenhoff, a anuntat miercuri ca va candida impotriva cancelarului Angela Merkel, in decembrie, pentru postul de presedinte al partidului de centru-dreapta Uniunea. continuă pe Antena3

Barbatul care a provocat scandalul Nobel, condamnat la doi ani de inchisoare

Jean-Claude Arnault, barbatul care a provocat scandalul Nobel, a fost condamnat, luni, la doi ani de inchisoare, pentru violarea unei femei, potrivit deciziei tribunalului districtual din Stockholm,.

Nimeni NU se mai asteapta la o candidatura a Angelei MERKEL in 2021! Financial Times: Autoritatea OFILITA a cancelarului german a devenit o problema pentru Europa

Domnia cancelarului german Angela Merkel pare tot mai aproape de final. Publicatia Financial Times publica un articol extrem de dur la adresa Doamnei de Fier, in care arata ca Merkel a intrat in anii ei de.

Cine este interlopul de 39 de ani impuscat la Arad

Barbatul impuscat in picioare la Arad se numeste Daniel Dragoman si este unul dintre apropiatii lui Utu Rohozneanu. Politistii au deschis dosar penal pentru tentantiva de omor si incearca sa descopere.

Un nou protestatar a fost retinut in dosarul privind violentele de la mitingul in 10 august. Este vorba despre barbatul care a lovit un jandarm cu piciorul intr-un video devenit viral (VIDEO)

Procurorii au dispus, marti, un mandat de retinere pentru 24 de ore pe numele unuia dintre protestatari suspecti de agresiune asupra jandarmilor in timpul mitingului diasporei din 10 august. Este vorba.

O noua retinere dupa violentele din 10 august. Barbatul care a lovit un jandarm in spate, propus pentru arestare preventiva

Un barbat, al saselea retinut in acest caz, va ajunge in fata judecatorilor, dupa ce procurorii au dispus retinerea sa pentru 24 de ore, iar acestia au cerut arestul preventiv. Este vorba despre barbatul.

Totul despre Alina Binder. Cine este sotia fostului Principe Nicolae si cu cine s-a iubit ea in trecut

Alina Binder este, incepand de duminica, sotia fostului Principe Nicolae, dupa un an de logodna. Trecutul amoros al Alinei 30 de ani) nu este deloc unul spectaculos, din contra, este unul absolut normal.

TOTUL despre Alina Binder. Cine este SOTIA fostului Principe Nicolae si CU CINE s-a iubit ea in trecut

Alina Binder este, incepand de duminica, sotia fostului Principe Nicolae, dupa un an de logodna. Trecutul amoros al Alinei 30 de ani) nu este deloc unul spectaculos, din contra, este unul absolut normal.

Cine este al doilea agresor al jandarmeritei la protestul din 10 august: Am dat si eu un picior, atat

Politistii de la Omoruri si procurorii au retinut, marti,un al doilea individ care i-a lovit-o pe cei doi jandarmi, in timpul protestelor din 10 august. Ar fi vorba despre Laurentiu Gabriel, de 28 .

Barbatul care si-a omorat mama cu mai multe lovituri de cutit a fost internat la Psihiatrie

Barbatul de 54 de ani care si-a ucis mama, luni seara, cu mai multe lovituri de cutit a fost internat pe Sectia de psihiatrie a Spitalului Judetean de Urgenta Mavromati, in vedere expertizarii psihiatrice a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )