Libnet.ro
UNICEF

13:15

Cine este barbatul care a dechis focul in apropiere de Washington si a ranit un congresman republican: James Hodgkinsonk, militant de stanga, un simpatizant al lui Bernie Sanders

Hotnews Hotnews,
 Cine este barbatul care a dechis focul in apropiere de Washington si a ranit un congresman republican: James Hodgkinsonk, militant de stanga, un simpatizant al lui Bernie Sanders

Barbatul care a deschis miercuri focul asupra unor parlamentari republicani care se antrenau pe un teren de baseball din apropiere de Washington se numea James Hodgkinson, in varsta de 66 de ani, si era un militant de stanga, scrie presa americana, citata de AFP. continuă pe Hotnews

Povestea omului de incredere al lui Donald Trump. Cine este romanul care lucreaza pentru presedintele american

Andrew Weiss, originar din Romania, lucreaza pentru Donald Trump de 25 de ani, fiind responsabil cu dezvoltarea proiectelor imobiliare, potrivit zf. ro. intr-un articol din New York Times, apare numele.

Marian Vanghelie, despre noaptea alegerilor din 2009: Stabileau functionarea statului de drept, cine este raul statului, cine trebuie arestat, cine trebuie sprijinit(VIDEO)

Fostul primar al Sectorului 5 Marian Vanghelie a declarat luni, in cadrul emisiunii Talk B1, referindu-se la audierile din comisia de ancheta a alegerilor din 2009, ca cei despre care se spune ca.

Darius Valcov. Cine este omul despre care premierul Grindeanu spune ca a facut evaluarea Guvernului

Darius Valcov. Premierul Sorin Grindeanu sustine ca cel care a facut evaluarea Guvernului pentru PSD este Darius Valcov. Eu stiu ca domnul Valcov nu mai este membru al PSD, a spus.

Cine este colegul de celula al lui Cristian Boureanu

Scandalul in care a fost implicat Cristian Boureanu cu politistii de la rutiera l-a trimis in spatele gratiilor. Iar fostul deputat are un coleg de celula pe masura. Potrivit Romania TV,.

Sosia Innei ii face CONCURENTA celebrei soliste! Cine este tanara SUPERBA pe care toti o SORB din priviri (FOTO)

Nicoleta Adam este o tanara din Republica Moldova, prezentatoare pentru TVR Moldova. Frumoasa bruneta a prezentat rubrica Horoscop la matinal, insa acelasi lucru l-a facut si pentru un site de.

Cine este femeia care l-a protejat pe Bear Grylls in cele mai periculoase expeditii: E incredibila! Este mai puternica decat 99% dintre barbati

Vechea zicala in spatele fiecarui barbat puternic se afla o femeie si mai puternica este probata de Megan Hine, expertul in supravietuire in varsta de 33 de ani care l-a insotit pe mai celebrul Bear Grylls in unele dintre cele mai periculoase expeditii, avand grija ca acesta, dar si membrii echipei de filmare sa fie mereu in siguranta.

Cum arata barbatul care mananca trei kilograme de ardei iute in fiecare zi! VIDEO

Daca aveati impresia ca mancati mult prea picant, aflati acum ca exista un barbat care consuma aproape trei kilograme de ardei iute pe zi, spre uluirea tuturor. Pyare Mohan, din Madhya Pradesh, India,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2475 seconds )