Libnet.ro
UNICEF

20:00

Cine este barbatul care a fost injunghiat in apropierea statiei de metrou Politehnica

Antena3 Antena3,
Cine este barbatul care a fost injunghiat in apropierea statiei de metrou Politehnica

A fost panica, joi seara, in Capitala, dupace un tanar de 26 de ani a alertat autoritatile dupa ce a fost injunghiat. Barbatul spune ca a fost luat prinsurprindere, fiind. continuă pe Antena3

Scene terifiante in Capitala. Un barbat a fost injunghiat in apropierea unei statii de metrou

Scene terifiante in apropierea statiei de metrou Politehnica din Capitala. Un barbat de 26 de ani a fost injunghiat, la doar cativa pasi de gura de metrou. Chiar victima a fost cea .

Ce s-a intamplat cu barbatul care i-a vandut Furadan Madalinei Manole

Urziceanu Sorin Cristian este barbatul care a fost arestat si condamnat pentru trafic de persoane, primind in anul 2014 cinci ani de inchisoare. Recent, a fost eliberat de magistratii Judecatoriei.

UPDATE 2: Dosar penal pentru tentativa de omor in cazul incidentului petrecut in apropierea statiei de metrou Politehnica

Cazul tanarului care a reclamat ca a fost agresat intr-un parc din apropierea statiei de metrou Politehnica din Capitala a fost preluat de catre Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti, informeaza News. ro. Procurorii fac cercetari pentru tentativa de omor si incearca sa gaseasca faptasul.

Incident in zona statiei de metrou Politehnica. Un barbat a fost injunghiat. Agresorul este cautat de politisti

Un barbat de 26 de ani a fost injunghiat, joi seara,in zona statiei de metrou Politehnica. Victima are 26 de ani si a fost atacata din spate de o persoana cu un cutit. Aavut loc o.

Un tanar a fost injunghiat in Capitala, in zona statiei de metrou Politehnica

Un barbat a fost injunghiat, joi seara, in zona statiei de metrou Politehnica, din Capitala, el primind ingrijiri, relateaza postul Digi24.

Dosar penal pentru TENTATIVA de OMOR, in cazul incidentului petrecut in apropierea statiei de metrou Politehnica

Cazul tanarului care a reclamat ca a fost agresat intr-un parc din apropierea statiei de metrou Politehnica din Capitala a fost preluat de catre Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti.

Alerta in Bucuresti: Un barbat a fost injunghiat la statia de metrou Politehnica

Incident armat in zonastatiei de metrou Politehnica. Un barbat de 26 de ani a fost injunghiat joi seara, anunta Digi24. Un echipaj al SMURD s-a deplasat la fata locului si ofera primul ajutor.

Informatii incredibile despre barbatul care si-a omorat nepoata de 11 ani

Barbatul care a ucis joi noaptea o fetita de 11 ani mai avea in masina alti trei nepoti, cu varste cuprinse intre cinci si noua ani. Soferul a urcat la volanul unei masini fara.

Cine este romanca ucisa cu bestialitate la Londra

Romanca ucisa pe 3 ianuarie pe o strada din Londra, in apropierea unei gradinite, este Elisabeta Lacatusu, o vasluianca stabilita de mai multi ani in Marea Britanie. Suspectul crimei este un.

Cine este si ce avere are noua sefa a CSM: Simona Marcu detine terenuri in Alexandria

Judecatoarea Simona Camelia Marcu va conduce in acest am Consiliul Superior al Magistraturii. Aceasta a fost aleasa in functia de presedinte al CSM in sedinta de vineri, care a fost prezidata de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )