Libnet.ro
UNICEF

19:15

Cine este barbatul misterios din patul Simonei Trasca? Am ales-o pentru ca e unica, ambitioasa, frumoasa!

B1 B1,
Cine este barbatul misterios din patul Simonei Trasca? Am ales-o pentru ca e unica, ambitioasa, frumoasa!

Simona Tasca este mai sexy ca niciodata. Acesta a fost prinsa in pat cu un barbat celebru. Regele TikTok-ului este oaia neagra in relatia blondinei. A despartit-o de iubit. Cine este cunoscutul artist care ii. continuă pe B1

Cine este Joel Schumacher: regizorul Batman a murit la 80 de ani

Unul dintre cei mai prolifici regizori ai generatiei sale a incetat din viata pe parcursul serii de ieri. Joel Schumacher a avut un CV impresionant care a inclus productii precum Batman sau St.

Surprize in PSD. Surse: Cine este contracandidatul lui Ciolacu la sefia partidului

Apar surprize in PSD, acolo unde cartile pareau sa fie facute deja pentru congresul in care se va stabili conducerea partidului. Presedintele interimar Marcel Ciolacu nu a avut pana acum contracandidat, dar surse din partid spun ca se pregateste sa intre in cursa Eugen Teodorovici.

DOCUMENT Tigarile, expuse pentru vanzare doar in barurile in care accesul tinerilor sub 18 ani nu este permis. Companiile din domeniul tutunului ar putea sponsoriza doar evenimente la care minorii nu au acces

Tigarile ar putea fi expuse pentru vanzare doar in barurile in care accesul tinerilor sub 18 ani nu este permis si in unitatile economice in care se comercializeaza exclusiv produse din tutun. Este un amendament depus astazi chiar de initiatori la proiectul de lege care zace de un an in sertarele Parlamentului, ce prevedea, initial, ca expunerea la vedere a tigarilor in magazine este interzisa. Un alt amendament indulceste usor prevederile initiale privind sponsorizarea de evenimente, dupa ce personalitati din domeniul cultural s-au plans ca proiectul de lege interzicea complet sponsorizarea de evenimente culturale de catre companiile producatoare de tigari.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )