Libnet.ro
UNICEF

23:00

Cine este batranul care l-a intampinat pe Iisus la Templu. Traditia spune ca avea 360 de ani

Adevărul Adevărul,
Cine este batranul care l-a intampinat pe Iisus la Templu. Traditia spune ca avea 360 de ani

La 40 de zile dupa nastere, Iisus este dus de Fecioara Maria si dreptul Iosif la Templu. Aici, pruncul este intampinat de un batran despre care traditia spune ca avea 360 de ani. continuă pe Adevărul

Surpriza uriasa! Cine este barbatul care s-a deghizat si a folosit un buletin fals pentru a-si transfera in cont un milion de euro. Pagubitul ii este ruda!

Barbatul care a transferat in strainatate, cu un buletin fals, un milion de euro, este patronul unui local din Cisnadie. Curios este faptul ca victima sa, pagubitul, ii este ruda. Un padurar de profesie si un potent om de afaceri, care ar fi obtinut banii din vanzarea unor terenuri in Marginimea Sibiului.

Simona Halep si-a concediat cel mai vechi om din echipa. Cine este Teo Cercel

Simona Halep s-a retras, invinsa, de la Australian Open, in semifinala cu Garbine Muguruza. Dar, inainte de incepe drumul spre semifinala, Simona se pare ca a avut probleme in staff-ul ce trebuia sa faca deplasarea la Melbourne. Simona Halep si-a concediat cel mai vechi om din echipa inainte de startul de pe continentul australian Simona, .

Ce se intampla cu liftiera de la ministerul Muncii, dupa ce a fost data afara. Cine este, de fapt, femeia si prin ce probleme trece acum

Doamna Paula a fost, pana de curand, liftiera la Ministerul Muncii. Femeia era detasata la Minister de la firma privata de mentenanta lifturi. Numai ca atunci cand Violeta Alexandru a retras-o, si cei de la firma privata de mentenanta lifturi au dat-o afara pe femeie. Acum cauta disperata loc de munca pentru ca nu mai .

Cine este romanca pe care Nicolae Ceausescu a facut-o cadou unui presedinte canibal. Ce a primit in schimb dictatorul

Detalii incredibile legate de darul pe care presedintele Romaniei socialiste i l-a facut omologului sau din Republica Centrafricana, in schimbul unor diamante.

Mihaela Radulescu si cel mai mare secret al familiei sale. Cine este fratele vedetei si cu ce se ocupa

A intrat prima data pe post in 1994, iar de atunci s-a aratat publicului asa cum e, a spus ce a gandit, s-a tavalit prin faina la Romanii au talent, intre timp fiind si interceptata de DNA in dosarul fostului sot in vreme ce o jignea de Andreea Marin, Mihaela Radulescu nu a spus foarte .

Romanul casatorit cu doua neveste surori. Toti trei au impreuna 14 copii. Cine este, de fapt, mama acestora

George Chirila, romanul cu doua neveste surori, ajunsese, impreuna cu povestea sa, in urma cu patru ani, pe toate posturile de televiziune. A socat nu numai prin faptul ca iubeste doua femei si ca are 14 copii cu ele, ci si prin propriile reguli dupa care isi asterne viata. Romanul casatorit cu doua neveste surori .

INTERVIU. Omul care a scos Luceafarul lui Mihai Eminescu in lume sub forma de opera rock. Una care suna senzational

La un an dupa ce a avut loc primul concert al operei rock Lucifer, inspirata din poemul Luceafarul de Mihai Eminescu, a iesit si materialul in varianta de studio. Proiectul initiat de Adrian Tabacaru a ajuns in sfarsit si la urechile celor care nu au reusit sa ajunga in 15 ianuarie 2019 la Control. Mai mult, albumul e disponibil pe gratis.

Cine sunt gigantii care calca pe urmele Apple, Microsoft si Google

Apple, Microsoft si Google sunt primele companii care si-au masurat succesul in multe zerouri. Si-n urma lor vin si altii. Apple, Microsoft si Google au deschis un drum pe care multe.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )