Libnet.ro
UNICEF

23:15

Surpriza uriasa! Cine este barbatul care s-a deghizat si a folosit un buletin fals pentru a-si transfera in cont un milion de euro. Pagubitul ii este ruda!

Antena3 Antena3,
Surpriza uriasa! Cine este barbatul care s-a deghizat si a folosit un buletin fals pentru a-si transfera in cont un milion de euro. Pagubitul ii este ruda!

Barbatul care a transferat in strainatate, cu un buletin fals, un milion de euro, este patronul unui local din Cisnadie. Curios este faptul ca victima sa, pagubitul, ii este ruda. Un padurar de profesie si un potent om de afaceri, care ar fi obtinut banii din vanzarea unor terenuri in Marginimea Sibiului. continuă pe Antena3

Cine este barbatul care a transferat in strainatate, cu un buletin fals, un milion de euro. Individul a fost arestat

Barbatul din Cisnadie retinut miercuri, 29 ianuarie, cu ajutorul trupelor speciale, cercetat intr-un dosar cu un prejudiciu de aproximativ 1 milion de euro, a fost arestat preventiv.

Cine este si cum arata iubita lui Vlad Voiculescu. Fosta jurnalista Digi 24 a confirmat relatia cu candidatul USR

Noua femeie din viata lui Vlad Voiculescu a recunoscut relatia cu acesta. Cine este si cum arata jurnalista de la Digi 24 cu care se iubeste politicianul? Cine este iubita lui Vlad Voiculescu? Vlad Voiculescu are o relatie cu fosta jurnalista de la Digi 24, care acum a semnat cu Libertatea. Este vorba despre Laura .

Cine este cel mai nou actor din serialul Sacrificiul de la Antena 1. Ce rol va interpreta in sezonul 2

Sacrificul este cel mai nou serial produs de Ruxandra Ion, care se pregateste sa revina pe micile ecrane cu un sezon nou, plin de situatii inedite si rasturnari, dar si cu personaje noi. Cine este cel mai nou actor din serialul Sacrificiul de la Antena 1 Marian Olteanu este unul dintre ele, intrepretandu-l pe Sorin, .

Drogul Zombie face inca o victima. Cine este tanarul din Arad care a murit acum din cauza stupefiantelor

Doctorul Anthony Scalzo este cercetatorul care a descoperit efectele drogului K2 in anul 2010, dupa ce multa lume a sunat la Centrul de Dezintoxicare din Missouri pentru a raporta oameni care au consumat K2. Profesorul a afirmat ca persoanele credeau ca drogul va avea aceleasi efecte ca cele ale marijuanei, insa cei afectati experimentasera simptome .

Cine este Diana, judecatoarea care il poate elibera pe Gheorghe Dinca. Legatura neasteptata cu Sile Camataru

Ies la iveala noi detalii in cazul Caracal. Judecatoarea care se va ocupa de dosarul lui Gheorghe Dinca este Diana Mihaela Cotoi, nimeni alta decat cea care, in urma cu putin timp, l-a eliberat din arest pe fiul lui Sile Camataru. Acesta fusese plasat in arest preventiv pe data de 28 decembrie, dupa ce a .

Cine este fratele lui Nicki Minaj si de ce a fost condamnat la 25 de ani de inchisoare!

Pe Nicki Minaj o cunoaste o lume intreaga, insa putini stiu cine este fratele nonconformistei artiste si cu atat mai putin de ce a fost condamnat la 25 de ani de inchisoare. Iata aici toate detaliile! .

Simona Halep si-a concediat cel mai vechi om din echipa. Cine este Teo Cercel

Simona Halep s-a retras, invinsa, de la Australian Open, in semifinala cu Garbine Muguruza. Dar, inainte de incepe drumul spre semifinala, Simona se pare ca a avut probleme in staff-ul ce trebuia sa faca deplasarea la Melbourne. Simona Halep si-a concediat cel mai vechi om din echipa inainte de startul de pe continentul australian Simona, .

Ce se intampla cu liftiera de la ministerul Muncii, dupa ce a fost data afara. Cine este, de fapt, femeia si prin ce probleme trece acum

Doamna Paula a fost, pana de curand, liftiera la Ministerul Muncii. Femeia era detasata la Minister de la firma privata de mentenanta lifturi. Numai ca atunci cand Violeta Alexandru a retras-o, si cei de la firma privata de mentenanta lifturi au dat-o afara pe femeie. Acum cauta disperata loc de munca pentru ca nu mai .

Cine este romanca pe care Nicolae Ceausescu a facut-o cadou unui presedinte canibal. Ce a primit in schimb dictatorul

Detalii incredibile legate de darul pe care presedintele Romaniei socialiste i l-a facut omologului sau din Republica Centrafricana, in schimbul unor diamante.

Mihaela Radulescu si cel mai mare secret al familiei sale. Cine este fratele vedetei si cu ce se ocupa

A intrat prima data pe post in 1994, iar de atunci s-a aratat publicului asa cum e, a spus ce a gandit, s-a tavalit prin faina la Romanii au talent, intre timp fiind si interceptata de DNA in dosarul fostului sot in vreme ce o jignea de Andreea Marin, Mihaela Radulescu nu a spus foarte .

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )