Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cine este Camelia Constantinescu, femeia care i-a daruit primul copil lui Stefan Banica Jr.

B1 B1,
Cine este Camelia Constantinescu, femeia care i-a daruit primul copil lui Stefan Banica Jr.

Putini oamenio stiu pe prima iubire a lui Stefan Banica Junior,prima femeie care l-a adus in postura de tata pe indragitul artist. Ea se numeste Camelia Constantinescu si apare extrem de rar. continuă pe B1

Cine este castigatorul Ferma 2020. Nimeni nu se astepta sa fie chiar el

Ferma. Oraseni vs Sateni a revenit in acest an pe micul ecran cu noi reguli, noi provocari si concurenti alesi pe spranceana. Cu toate ca strategiile au inceput sa se contureze, iar majoritatea concurentilor stiu deja ce traiectorie sa urmeze pentru a ajunge la marele premiu, castigatorul sezonului 2020 inca nici nu a intrat in .

Cine este Maurice Munteanu de la Bravo, ai stil! si cum a ajuns el atat de cunoscut

Maurice Munteanu este unul dintre cei mai cunoscuti bloggeri de moda din Romania. Este fashion editor la revista Elle Romania, una dintre cele mai de renume reviste din tara cand vinde vorba de ultimele stiri din lumea modei. Maurice a fost intotdeauna pasionat de moda si a decis sa-si faca o cariera din asta. in .

Mihai Petre pleaca de la Romanii au talent. Cine este frumoasa actrita care il va inlocui la masa juratilor emisiunii de la PRO TV (FOTO)

Schimbari mari la emisiunea Romanii au talent de pe PRO TV. Sezonul 11 aduce intre jurati figuri noi. Fanii se declara nerabdatori cu privire la debutul noului sezon, care se anunta a fi unul plin de.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )