Libnet.ro
UNICEF

21:15

Cine este castigatorul marelui premiu de la Loto 6 din 49. Ce planuieste sa faca cu banii

Adevărul Adevărul,
Cine este castigatorul marelui premiu de la Loto 6 din 49. Ce planuieste sa faca cu banii

Adrian Petrea, un barbat in varsta de 30 de ani din Tecuci, este castigatorul marelui premiu de la Loto 6 din 49, in valoare de peste 3,37 milioane de lei, a anuntat Loteria Romana pe pagina de Facebook. continuă pe Adevărul

El este castigatorul marelui premiu la Loto 649 din 13 septembrie 2020! E mai bogat cu peste 3,37 milioane de lei

Un galatean norocos a pus mana pe marele premiula Loto 649. Barbatul din Tecuci a castigat peste 3,37 milioane de leicu un bilet de20,50 lei. Acesta a fost jucat in agentia17-041 din.

Rezultate Loto 6 din 49, duminica, 13 septembrie 2020. Numerele norocoase validate de Loteria Romana

Una dintre cele mai vechi institutii romanesti este Loteria Romana. Aceasta sarbatoreste 114 ani de activitate, ocazie cu care organizeaza Trageri Speciale Loto Aniversare, duminica 13 septembrie. Vor avea loc o tragere principala si si una suplimentara, pentru fiecare dintre jocurile Loto 649, Joker si Loto 540. Loteria Romana a validat numerele castigatoare pentru tragerea .

Marele premiu la Loto 649 a fost castigat. Cati bani a luat si unde a fost jucat biletul

Marele premiu la Loto 649 a ajuns la cel mai norocos roman! Cu cati bani a plecat acasa si unde a fost jucat biletul care a schimbat viata unui om? Cu doar 20,5 lei, un barbat a pus mana pe o suma extrem de frumoasa. Cine a castigat marele premiu Loto 649? S-a castigat marele .

Rezultate Loto 6 din 49, 5 din 40, Joker, Noroc. Numerele extrase azi, 13 septembrie 2020

Loteria Romana organizeaza duminica, 13 septembrie 2020, Tragerile Speciale Loto Aniversare. Pentru fiecare din jocurile Loto 649, Joker si Loto 540 vor avea loc doua trageri: o tragere principala si o tragere.

Cine este asistenta Mona de pe sticlele de spirt. Ce spun producatorii despre imaginea ei

Cine este asistenta Mona de pe sticlele de spirt ramane in continuare o enigma. Toata lumea si-a pus intrebarea asta, iar aceasta va mai ramane mult timp fara raspuns, intrucat producatorii nu au vrut sa faca dezvaluiri despre imaginea ei. in schimb, producatorii au explicat de ce a scumpit sticla de spirt Mona, taman in .

Cine este Ana Maria Ababei, concurenta de la Ferma de pe PRO TV. Unde o poti vedea dupa emisiune

Ana Maria Ababei, are 25 de ani si face parte din echipa satenilor de la emisiunea Ferma. Oraseni vs sateni, emisiunea care este difuzata pe Pro TV. Ea este pregatita pentru provocarea vietii ei participand la aceasta emisiune. Cine este Ana Maria Ababei, concurenta de la Ferma de pe PRO TV Tanara interpreta s-a nascut .

Cine este Oana Lovin, femeia care l-a jignit pe Klaus Iohannis, la deschiderea metroului din Drumul Taberei. Ce pedeapsa a primit

Oana Lovin a fost prezenta la inaugurarea metroului din Drumul Taberei. Mai multi oficiali, printre care presedintele Romaniei si prim-ministrul, au luat parte la dezvaluirea asteptatului proiect. Cu aceasta ocazie, Lovin l-a jignit pe Iohannis in vazut lumii. Oana Lovin, pedeapsa pentru jignirea presedintelui Romaniei Azi, 15 septembrie, a fost inaugurat Metroul din Drumul Taberei! .

Sportivul executat fara drept de apel. Cine este si de ce era acuzat

Un sportiv celebru a fost executat fara drept de apel. Este vroba despre luptatorul iranian Navid Afkari. Acesta a fost executat dupa ce a fost condamnat la moarte. Un sportiv celebru a fost condamnat la 10 zile de la pronuntarea condamnarii Navid Afkari, luptator din Iran, a fost executat fara drept de apel, dupa ce .

Doar in Romania este posibil asa ceva. Elevi din Tulcea, obligati sa inceapa cursurile intr-o capela mortuara. Cine a luat decizia

Elevii din orasul tulcean Isaccea au avut o reincepere a noului an scolar, cel putin bizara. Copii nu vor putea reveni pe bancile scolii pentru ca renovarile unitatilor de invatamant nu sunt finalizate, motiv pentru care cei mici vor invata intr-o capela mortuara, la un loc cu persoane decedate. Scenariu verde pentru scolile din Tulcea .

Noua productie a Antenei 1. Cine sunt cei mai importanti oameni din show

Antena 1 a inceput filmarile pentru o noua productie. Iata cine sunt cei mai importanti oameni din show! Surpriza mare. Antena 1, o noua productie Adela Antena 1 a inceput filmarile pentru un nou serial produs de Ruxandra Ion si Dream Film Production. Adela ii va avea ca protagonisti pe Oana Mosneagu, Mara Oprea .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )