Libnet.ro
UNICEF

3 Mai.

Sportivul executat fara drept de apel. Cine este si de ce era acuzat

Playtech Playtech,
Sportivul executat fara drept de apel. Cine este si de ce era acuzat

Un sportiv celebru a fost executat fara drept de apel. Este vroba despre luptatorul iranian Navid Afkari. Acesta a fost executat dupa ce a fost condamnat la moarte. Un sportiv celebru a fost condamnat la 10 zile de la pronuntarea condamnarii Navid Afkari, luptator din Iran, a fost executat fara drept de apel, dupa ce . continuă pe Playtech

Cine este asistenta Mona de pe sticlele de spirt. Ce spun producatorii despre imaginea ei

Cine este asistenta Mona de pe sticlele de spirt ramane in continuare o enigma. Toata lumea si-a pus intrebarea asta, iar aceasta va mai ramane mult timp fara raspuns, intrucat producatorii nu au vrut sa faca dezvaluiri despre imaginea ei. in schimb, producatorii au explicat de ce a scumpit sticla de spirt Mona, taman in .

Cine este Ana Maria Ababei, concurenta de la Ferma de pe PRO TV. Unde o poti vedea dupa emisiune

Ana Maria Ababei, are 25 de ani si face parte din echipa satenilor de la emisiunea Ferma. Oraseni vs sateni, emisiunea care este difuzata pe Pro TV. Ea este pregatita pentru provocarea vietii ei participand la aceasta emisiune. Cine este Ana Maria Ababei, concurenta de la Ferma de pe PRO TV Tanara interpreta s-a nascut .

Cine este Codruta Elena Filip, noua sefa de la conducerea Spitalelor Regionale in Ministerul Sanatatii. Ce studii are

Codruta Elena FIlip a intrat in vizorul presei, dupa ce a fost anuntata ca noua angajata la Ministerul Sanatatii. Actualul ministru, Nelu Tataru, se face vinovat de acest scandal de imagine. Cine este Codruta Elena Filip Tanara in varsta de 24 de ani a devenit subiect de presa, dupa ce a iesit la iveala angajarea .

Katie Holmes a stricat casa unui barbat logodit! Cine este noul ei iubit!

Katie Holmes iubeste din nou! Aceasta ar fi o veste cat se poate de buna, daca nu am lua in calcul faptul ca noul ei iubit este un barbat logodit. Afla despre cine este vorba! .

Cine este, de fapt, patronul Kaufland si Lidl. Omul misterios cu o avere colosala

V-ati intrebat vreodata cine este patronul Lidl si Kaufland? Cele doua sunt cele mai cautate supermarketuri in mai multe tari. Cu toate ca are acum o avere colosala, omul din spatele afacerilor ramane in continuare un mister. El a strans peste 22. 6 miliarde de dolari, pe care ii foloseste atat de discret, astfel ca putini .

ştiri de la Playtech

actualitate, 3 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.4173 seconds )