Libnet.ro
UNICEF

12:45

Cine este castigatorul sezonului 9 al iUmor. 13 concurenti s-au luptat pentru marele premiu de 20.000 de euro

Adevărul Adevărul,
Cine este castigatorul sezonului 9 al iUmor. 13 concurenti s-au luptat pentru marele premiu de 20.000 de euro

Cel de-al noulea sezon de la iUmor a fost unul cu totul special, chiar in plina pandemie. in marea finala telespectatorii au avut parte de multe glume bune si umor de calitate. continuă pe Adevărul

Cine este Elena Voineag si cum si-a facut loc in finala iUmor

Pe Elena Voineag o stim de pe vremea in care activa ca VJ, pentru postul MTv, acela fiind momentul in care a debutat cariera acesteia. Elena Voineag este actrita, MC, realizator tv, comediant si dramaturg si in prezent a participat la iUmor cu un numar de stand-up-comedy, de care s-a apucat in urma cu un .

Cine este Ugur Sahin si cum un vaccin il poate duce in istoria omenirii

Compania germana BioNTech, este fondata de catre Ugur Sahin. Acesta dezvolta impreuna cu gigantul farma Pfizer, unul dintre cele mai promitatoare vaccinuri impotriva coronavirusului. Iata cine este Ugur Sahin, potrivit siteului wikipedia. org. Cine este Ugur Sahin. Vaccin care il duce in istorie U287;ur Sahin s-a nascut pe data de 29 septembrie 1965. Este un medic, oncolog .

Cine este Andrada Precup, pariul lui Stefan Banica Jr. in finala X Factor. Care e povestea ei de viata

Andrada Precup, este adolescenta care are varsta de 17 ani, care participa la emisiunea X Factor din acest sezon. Pe data de 27 noiembrie, a facut furori pe scena X Factor, impresionand juriul. Iata cine este Andrada Precup. Cine este Andrada Precup. Povestea acesteia Andrada Precup este din Slatina si are varsta de 17 ani.

Andrada Precup de la X Factor a avut o viata grea. Adevarul despre cine este ea, de fapt

Finala X Factor 2020, sezonul 9, are loc in aceasta seara, la Antena 1, de la 20:30. Printre finalisti se afla si Andrada Precup, o adolescenta extrem de talentata. Andrada este nevazatoare, dar are un auz absolut. Andrada Precup de la X Factor a avut o viata grea Tehnica vocala i se datoreaza si Danei .

Noul cuplu de la Hollywood! Cine este iubita lui Tom Cruise?

La 8 ani dupa divortul lui Katie Holmes, Tom Cruise iubeste din nou. Celebrul actor si colega lui din filmul Mission: Impossible 7, Hayley Atwell, formeaza cel mai nou cuplu de la Hollywood.

Politia Capitalei, avertisment de ultima ora pentru cetateni. Cine este infractorul deghizat in calugarita. Autoritatile sunt in stare de soc

Cersitul a devenit un sport clasic in Romania, dat fiind faptul ca multi cetateni se lasa inca impresionati de saracia si neajunsurile unora. Din pacate, multi infractori se transforma peste noapte in oameni ai strazii pentru a castiga bani de pe urma celor milosi. Acesta este si cazul unui barbat care a suferit mai multe .

Cine este Paul al Romaniei, condamnat definitiv la inchisoare in dosarul Ferma Baneasa

De numele Printului Paul, autointitulat al Romaniei, se leaga o multime de controverse. De-a lungul anilor, acesta a fost implicat in mai multe cazuri cazuri de coruptie. Cine este Paul al.

Cine e castigatorul Te cunosc de undeva 2020. S-a aflat chiar inainte de marea finala cine ar fi vedeta norocoasa

Pariurile curg in voie intre fanii show-ului, dar ultima seara va aduce in fata lor artistul care a reusit sa le ajunga la inimi si sa faca 1 la 1 trasformarile. Cine a pus mana pe trofeul de la Te cunosc de undeva 2020? Castigatorul Te cunosc de undeva 2020 Proiectele care au inceput in .

Cine este cel mai valoros fotbalist din Liga 1. Transfermarkt a actualizat cotele de piata

Transfermarkt, site-ul de specialitate care se ocupa de evaluarea cotelorde piata ale fotbalistilor profesionisti din intreaga lume, a actualizat datele pentru jucatorii din Liga 1. Cel mai valoros este.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2296 seconds )