Libnet.ro
UNICEF

20:30

Cine este cel mai valoros fotbalist din Liga 1. Transfermarkt a actualizat cotele de piata

B1 B1,
Cine este cel mai valoros fotbalist din Liga 1. Transfermarkt a actualizat cotele de piata

Transfermarkt, site-ul de specialitate care se ocupa de evaluarea cotelorde piata ale fotbalistilor profesionisti din intreaga lume, a actualizat datele pentru jucatorii din Liga 1. Cel mai valoros este. continuă pe B1

Diana Sosoaca dezbate cel mai popular mit din istoria romanilor. Ce zice de oamenii care au stat la geam in restaurante

Inca de la inceputul pandemiei au existat voci care au combatut purtarea mastii de protectie. in acelasi timp, tot mai multe voci vorbeau de numarul mult mai mare de infectari cu gripa. Acestia spuneau ca numarul infectarilor cu covid este mult mai mic in raport cu el al gripei sezoniere. Statisticile, de fapt, arata ca .

Digisport: Noi, africanii, nici nu existam! Reactia lui Samuel Etoo dupa ce France Football a ales cel mai bun 11 din istorie

Samuel Etoo a avut o reactie de frustrare dupa ce revista France Football a anuntat cel mai bun 11 din toate timpurile. Din Ballon dOr Dream Team nu lipsesc nume precum Pele, Maradona, Messi sau Cristiano Ronaldo, dar niciun jucator african nu figureaza printre superstarurile celei mai bune echipe din istorie.

Giannis Antetokounmpo a semnat cel mai mare contract din istoria NBA Cati bani va primi jucatorul celor de la Milwaukee Bucks

Baschetbalistul grec de origine nigeriana Giannis Antetokounmpo a semnat cel mai mare contract din istoria NBA, cu echipa Milwaukee Bucks.

Robert Lewandowski, desemnat cel mai bun fotbalist al anului 2020

Atacantul polonez Robert Lewandowski, vedeta echipei Bayern Munchen, a fost desemnat cel mai bun fot.

Preturile vaccinurilor anti-COVID-19 cumparate de UE, publicate din greseala de un oficial belgian. Care este cel mai scump si cel mai ieftin vaccin

Eva De Bleeker, secretarul belgian de stat pentru Buget si Protectia Consumatorilor, a publicat din greseala, pe Twitter, preturile negociate de UE pentru vaccinurile anti-COVID-19 si suma pe care o va da Belgia pe.

Lewandowski, cel mai bun jucator din 2020 la Premiile FIFA

Atacantul polonez Robert Lewandowski a primit, joi seara, trofeul FIFA The Best in cadrul unei ceremonii care a avut loc online din cauza pandemiei de coronavirus.

Cine este castigatorul Chefi la cutite, sezonul 8

Mai este foarte putin pana cand fanii show-ului Chefi la Cutite vor afla castigatorul marelui premiu, in valoare de 30. 000 de euro, si titlul de cel mai bun bucatar din Romania. Marea finala a se.

A fost semnat cel mai mare contract din istoria NBA

Jucatorul grec de origine nigeriana Giannis Antetokounmpo a doborat recordul in NBA in ceea ce priveste valoarea financiara a unui contract.

Ce trebuie sa mananci dimineata pentru a slabi in cel mai scurt timp. Toti putem face asta

Proteinele sunt un nutrient cheie pentru pierderea in greutate. De fapt, adaugarea mai multor proteine in dieta dvs. este cel mai simplu si mai eficient mod de a slabi. Studiile arata ca proteinele va pot ajuta sa va reduceti apetitul si sa va impiedicati sa mancati in exces. Prin urmare, a va incepe ziua cu .

Nou centru pentru refugiati la Timisoara, cel mai mare din lume

Un nou centru pentru refugiati a fost construit la Timisoara, chiar langa cel care functiona deja, la eveniment fiind prezent si ministrul de Interne, Marcel Vela. Acesta a subliniat ca este vorba despre o investitie realizata din fonduri europene. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului General pentru Migranti este cel mai mare centru de acest fel din lume, potrivit News.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )