Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cine este Catalin Denciu, medicul erou de la Piatra Neamt. A sarit in flacari, impreuna cu o asistenta, ca sa salveze pacientii

Playtech Playtech,
Cine este Catalin Denciu, medicul erou de la Piatra Neamt. A sarit in flacari, impreuna cu o asistenta, ca sa salveze pacientii

S-a aflat cine este Catalin Denciu, medicul erou de la Piatra Neamt, care a sarit in flacari, impreuna cu o asistenta, ca sa salveze pacientii din sectia ATI. Medicul de garda Catalin Denciu si asistenta au suferit grave arsuri in incendiul de la spitalul Piatra Neamt deoarece au incercat sa salveze cat mai multi bolnavii . continuă pe Playtech

Doi primari se intrec sa-l faca cetatean de onoare pe medicul-erou de la Piatra Neamt. Edil:Este un gest mic

Cristi Valentin Misaila, primarul municipiului Focsani si Andrei Carabelea, edilul municipiului Piatra Neamt, au anuntat duminica dupa-amiaza, pe paginile personale de Facebook, deciziile pe care le-au luat dupa tragedia de la spitalul in care au murit zece oameni.

Medicul-erou de la Piatra Neamt a ajuns cu bine in Belgia (surse medicale)

Medicul de la Spitalul Judetean Piatra Neamt ranit in incendiul care a izbucnit la unitatea sanitara in cursul zilei de ieri, in urma caruia a suferit arsuri grave, a ajuns cu bine in Belgia, au confirmat pentru HotNews. ro surse medicale. Transferul s-a realizat cu un avion C-27J Spartan al Fortelor Aeriene Romane, in conditii speciale, cu asistenta medicala specializata asigurata, pe toata durata transportului, de o echipa din cadrul Ministerului Apararii Nationale si SMURD Bucuresti. Pacientul a fost preluat de medicii militari belgieni, care vor stabili, dupa finalizarea procedurilor de evaluare medicala, conduita terapeutica si de suport medical, mai spune Ministerul Apararii.

Cum arata centrul de mari arsi al spitalului militar Regina Astrid din Belgia unde va fi tratat medicul erou de la Piatra Neamt

Spitalul militar din Neder-Over-Hembeek este un reper european pentru tratamentul arsurilor severe. Centrul de Mari Arsi a fost renovat si reamenajat recent prin separarea completa a diferitelor sectii. Fiecare dintre acestea a fost amenajate tinand condt de cerintele tehnice stricte: higrotermie, igiena, climat, materiale, finisaje etc.

Ludovic Orban: Medicul erou de la Piatra Neamt a ajuns la Spitalul Militar Regina Astrid din Belgia si este in tratament Colegii belgieni ne-au semnalat ca exista un bombardament din partea jurnalistilor din Romania (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a oferit, duminica, noi detalii despre starea lui Catalin Denciu, medicul erou care era de garda la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean Piatra Neamt sambata seara in.

Fosti pacienti ai medicului erou de la Piatra Neamt spun ca acesta era dintre cei care nu iau spaga: A scos bancnotele si mi le-a dat inapoi Nu a primit nicio atentie, doar un multumesc

Medicul erou din Piatra Neamt, Catalin Denciu, cel care s-a ranit grav incercand sa salveze pacienti la incendiul de sambata seara, facea parte dintre doctorii care refuzau sa ia spaga, potrivit unei intamplari povestite de un fost judecator si a mai multor persoane care au comentat la postarea acestuia.

Sotia medicului erou de la Piatra Neamt: Mi-a spus, inainte de a se sui in Ambulanta, ca el este bine, ceilalti au ars Era intr-o stare de agitatie, de oroare de ceea ce vazuse

Alina Denciu, sotia medicului Catalin Denciu, de la Spitalul din Piatra Neamt, care a suferit numeroase arsuri in timp ce incerca sa-i salveze pe pacientii din sectia ATI cuprinsa de flacari, a povestit la Digi24 ca, atunci cand au reusit sa vorbeasca la telefon, imediat dupa incendiul de la Terapie Intensiva, doctorul i-a spus ca el e bine, ceilalti au ars.

Medicul-Erou din Neamt a fost transferat in Belgia. Aeronava militara a decolat de la Baza 90 din Otopeni

Aeronava militara care il avea la bord pe medicul-erou de la Spitalul din Neamt, a decolat duminica dimineata in jurul orei 7:30 de pe Aeroportul Otopeni. Acesta va fi internat la Spitalul Regina Astrid din Belgia. La bord se afla o echipa medicala care ii va monitoriza starea in permanenta. Avionul va ateriza pe un aeroport militar din Bruxelles.

Cum pune Marcel Ciolacu presiune pentru ca medicul-erou de la Piatra Neamt sa primeasca cel mai bun tratament

Reprezentantii Spitalului Judetean de Urgenta Piatra Neamt au transmis, duminica dimineata, ca in sectia ATI si-au pierdut viata sapte barbati si trei femei cu varsta cuprinsa intre 67 si 86 de ani.

Marcel Ciolacu: Medicul erou de la Piatra Neamt trebuie sa aiba parte de cel mai bun tratament

Lliderul PSD, Marcel Ciolacu, a transmis, sambata, condoleante familiilor celor care au murit in urma incendiului declansat la sectia ATI a Spitalului Judetean Piatra Neamt.

Cat de grava este starea medicului-erou Ioan Catalin Denciu. Explicatiile unui specialist

Ioan Catalin Denciu, medicul de garda de la ATI Piatra Neamt, care a incercat sa salveze un pacient internat in momentul incendiului, are arsuri pe 40% din suprafata corpului, insa este constient si stabil.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )