Libnet.ro
UNICEF

10:45

Cine este cel mai bine platit antrenor roman

România Liberă România Liberă,
Cine este cel mai bine platit antrenor roman

Cosmin Olaroiu si-a prelungit contractul cu Al Ahli si a devenit cel mai bine platit antrenor roman. El incasa 16 milioane de euro in urmatorii trei ani. continuă pe România Liberă

Floyd Mayweather, cel mai bine platit sportiv al planetei si in acest an - Doar doua femei in TOP 100: Maria Sharapova (26) si Serena Williams (47)

Pugilistul american Floyd Mayweather este, pentru al doilea an consecutiv, cel mai bine platit sportiv al planetei, conform clasamentului facut public de Forbes. Floyd a adunat 300 de milioane de dolari in ultimele 12 luni. In TOP 100 exista doar doua femei: Maria Sharapova se afla pe 27) si Serena Williams 47).

VoteWatch: UKIP este cel mai lenes partid, iar UDMR cel mai constiincios in ceea ce priveste participarea la vot in PE

Partidul pentru Independenta Marii Britanii UKIP) este cel mai lenes partid reprezentat in Parlamentul European, iar UDMR cel mai constiincios in ceea ce priveste participarea eurodeputatilor la vot, releva.

Caru' cu vedete: O cunoscuta cantareata a fost parasita de mire inainte de nunta fara nicio explicatie; Cel mai bine platita actrita porno din toate timpurile se converteste la iudaism ca sa se marite; Cantaret ucis de un vanator de recompense, dupa un s

Vedete care urasc tehnologia si/sau platformele sociale. Vedetele sunt mereu conectate la social media, insa exista si exceptia de la regula: vedete care nu numai ca nu sunt prezente online, dar si declara raspicat, ori de cate ori au ocazia, ca urasc. Leonardo DiCaprio are o noua iubita! Dupa o lunga perioada de speculatii, Leonardo DiCaprio a fost surprins in compania celei care pare sa ii fie iubita. Kelly RohrBach este un model in varsta de 24 de ani, care a aparut in publicatii precum.

Olaroiu, cel mai bine platit om din sportul romanesc: cum a ajuns la acest statut si ce contract a semnat in weekend

Cosmin Olaroiu are toate sansele sa bifeze la Al-Ahli Dubai cel mai lung mandat de al sau pe banca unei echipe de cand s-a apucat de antrenorat, in 2000.

Garana Jazz Festival, cel mai important eveniment open-air de jazz din centrul si estul Europei, va avea loc in perioada 9-12 iulie 2015

Garana Jazz Festival, cel mai important eveniment open-air de jazz din centrul si estul Europei, va avea loc in perioada 9-12 iulie 2015 si este organizat, ca in fiecare an, de Fundatia Culturala Jazz Banat din Timisoara. Festivalul are loc in Poiana Lupului, in localitatea Garana din Muntii Semenic, Caras-Severin.

Google stie mai bine decat tine care sunt cele mai bune poze

Noua aplicatie pentru camera de pe Android M are putea beneficia de un mod Smart Burst, o premiera pentru sistemul de operare al celor de la Google. Odata cu lansarea noii versiuni a sistemului lor de operare, cei de la Google vor sa introduca o serie de schimbari relativ importante. Printre altele, Android M aduce [] Google stie mai bine decat tine care sunt cele mai bune poze Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Topul celor mai bine platiti sportivi din lume

Revista Forbes a anuntat clasamentul celor mai bine platiti sportivi din lume in ultimele 12 luni, in calcul fiind luate salarii, prime si premii din competitii.

Cel mai scump aparat foto compact din lume costa cat o masina

Leica Q este un gadget menit sa trezeasca invidia privitorilor care inteleg ca un aparat foto full-frame nu trebuie sa depaseasca un kilogram. Daca va aflati printre cei cu bugete generoase si o pasiune pentru fotografie, e aproape imposibil sa nu fi auzit de Leica, compania nemteasca devenita populara prin aparate foto high end cu [] Cel mai scump aparat foto compact din lume costa cat o masina Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Ce apreciaza de fapt femeile la un barbat? Aspectul fizic nu este cel mai important

Chiar daca se spune ca barbatul trebuie sa fie putin mai frumos ca Dracul si ca aspectul fizic conteaza mai putin decat in cazul femeilor, realitatea este mult mai complicata.

Apple nu duce lipsa de simt al umorului: cel mai amuzant videoclip de la WWDC [VIDEO]

Cei de la Apple au incarcatpe YouTube unul dintre videoclipurile amuzante difuzate in cadrul evenimentului WWDC. in cazul in care ati ratat WWDC, trebuie sa stiti ca Apple nu a facut un numar mare de anunturi importante. Printre altele, compania din Cupertino a anuntat serviciul Apple Music, care va fi disponibil pentru 10 dolari pe [] Apple nu duce lipsa de simt al umorului: cel mai amuzant videoclip de la WWDC [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )