Libnet.ro
UNICEF

10:45

Cine este CELEBRUL actor care va interpreta rolul lui James Bond in urmatorul film (FOTO)

B1 B1,
Cine este CELEBRUL actor care va interpreta rolul lui James Bond in urmatorul film (FOTO)

Fanii filmelor James Bond se pot bucura, pentru ca Barbara Broccoli, producatoarea peliculelor a reusit sa il convinga pe celebrul actor Daniel Craig sa semneze pentru al cincilea film al francizei, potrivit. continuă pe B1

Transilvania Broker de Asigurare este urmatoarea companie care se va lista la BVB

Transilvania Broker de Asigurare este urmatoarea companie care se va lista pe Bursa de Valori Bucuresti BVB), a anuntat directorul general al BVB, Ludwik Sobolewski, intr-un material video publicat ieri pe canalul Youtube al bursei.

NEW MONEY: Cine este investitorul care a facut greseala dupa greseala, timp de 17 ani, pana sa vanda cu succes aplicatia Clever Taxi

Candva, numele sau era sinonim cu reteaua de socializare Neogen, platforma de matrimoniale Noi2 si site-ul de jocuri Doizero. Recent, a contribuit la vanzarea pentru o suma- record a popularei aplicatii Clever Taxi catre nemtii de la Daimler. Suficiente experiente din care Calin Fusu a aflat formula magica a investitorilor din tehnologie.

Tesla Model 3 este noua masina care iese din fabrica lui Elon Musk

Dupa luni bune de asteptari, prime Tesla Model 3 a iesit de pe portile fabricii, Musk dezvaluind planurile pentru masina. Elon Musk a vorbit despre faptul ca prima masina este gata, fiind nevoie doar de cateva verificari finale ale acesteia. La fel ca in cazul altor masini produse de Tesla, Musk este cel care va [].

Mihaela Tatu, despre noul ei partener de viata: El este motivul pentru care arat asa. Iubirea te schimba

Mihaela Tatu, fosta prezentatoare tv, a trecut prin momente grele din viata ei, insa acum este foarte fericita si linistita multumita unei persoane speciale. Mihaela s-a retras din lumea televiziu.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )