Libnet.ro
UNICEF

05:00

Cine este Codruta Elena Filip, noua sefa de la conducerea Spitalelor Regionale in Ministerul Sanatatii. Ce studii are

Playtech Playtech,
Cine este Codruta Elena Filip, noua sefa de la conducerea Spitalelor Regionale in Ministerul Sanatatii. Ce studii are

Codruta Elena FIlip a intrat in vizorul presei, dupa ce a fost anuntata ca noua angajata la Ministerul Sanatatii. Actualul ministru, Nelu Tataru, se face vinovat de acest scandal de imagine. Cine este Codruta Elena Filip Tanara in varsta de 24 de ani a devenit subiect de presa, dupa ce a iesit la iveala angajarea . continuă pe Playtech

Katie Holmes a stricat casa unui barbat logodit! Cine este noul ei iubit!

Katie Holmes iubeste din nou! Aceasta ar fi o veste cat se poate de buna, daca nu am lua in calcul faptul ca noul ei iubit este un barbat logodit. Afla despre cine este vorba! .

Cine este, de fapt, patronul Kaufland si Lidl. Omul misterios cu o avere colosala

V-ati intrebat vreodata cine este patronul Lidl si Kaufland? Cele doua sunt cele mai cautate supermarketuri in mai multe tari. Cu toate ca are acum o avere colosala, omul din spatele afacerilor ramane in continuare un mister. El a strans peste 22. 6 miliarde de dolari, pe care ii foloseste atat de discret, astfel ca putini .

Cine este Otzi, omul gheturilor si cum arata el, de fapt. Descoperirea lui a fost un boom pentru istoria noastra

Otzi sau omul zapezilor omul gheturilor), asa cum a fost el botezat, ar fi fost rapus, acum 5. 300 de ani, de o sageata in spate, care a i-ar fi lovit o artera principala. El a fost descoperit mumificat, in Alpi, in apropierea granitei dintre Austria si Italia. Trupul sau a fost conservat in gheata, devenind .

Romanul care a inventat un cuvant nou pe care toata planeta il foloseste acum. Cine este Horace Dediu

Un roman a inventat un cuvant care acum este folosit de toata planeta. Conform informatiilor disponibile pe internet, Horace Dediu, analist romano-american axat pe telefonie mobila si, indeosebi, pe compania Apple, a inventat cuvantul folosit acum pe tot globul. El este romanul care a inventat un cuvant pe care il foloseste toata planeta Un cetatean .

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2366 seconds )