Libnet.ro
UNICEF

10:00

Cine este criminalul din Timis care a decapitat un barbat cu drujba

Antena3 Antena3,
Cine este criminalul din Timis care a decapitat un barbat cu drujba

Un barbat in varsta de 32 de ani si-a decapitat varul cu drujba, din cauza unor conflicte mai vechi. Crima s-a produsinSanandrei, judetul Timis. Tanarul le-a povestit politistilor ca cel pe. continuă pe Antena3

Cum a fost prins criminalul din Timis, care si-a decapitat victima. Politistii, socati de imaginea acestuia

Crima infioratoare in aceasta dimineata in Timis. Un barbat a fost decapitat cu drujba chiar in curtea casei. Criminalul a intrat peste familie in casa dupa ce a taiat, tot cu drujba, usa de la.

Care este motivul crimei sangeroase din Timis, in care un barbat a fost decapitat cu drujba

Un barbat, in varsta de 44 de ani, a fost decapitat cu drujba in curtea casei. Criminalul este chiar varul sau, carea inceput sa taie cu drujba usa casei in care era barbatul impreuna cu fiii.

Specialist criminolog, dupa oribila crima din Timis: Nu am mai intalnit o astfel de situatie

Oribila crima din Timis i-a socat pana si pe specialisti. Va dati seama ce stadiu de degradare psihica, incat sa poata comita un astfel de gest. Nu am mai intalnit o astfel de situatie. Copiii.

Cazul fetei din Sinaia care a eliminat o bucata de tifon uitata la operatie: Familia a facut plngere penala

Familia fetitei de 11 ani din Sinaia care a ajuns in stare grava la spitalul din Brasov, unde a eliminat o bucata de tifon cel mai probabil uitat in corpul ei in urma cu un an, cand a fost operata de apendicita, a depus marti o plangere penala pentru vatamare corporala din culpa.

Cine este judecatorul care a luat decizia de a lasa ARMATA ROMANA fara COMANDANT: Care este legatura magistratului cu Liviu Dragnea

Judecatorul care a luat decizia suspendarii decretului presedintelui Klaus Iohannis de prelungire a mandatului generalului Nicolae Ciuca la sefia Statului Major al Armatei este nimeni altul decat Vasile.

RAFA NADAL s-a logodit... iN SECRET! Cine este frumoasa bruneta care i-a sucit mintile (FOTO)

Rafael Nadal 2 WTA) a dezvaluit ca este logodit cu Mery Perello, iubita sa timp de 14 ani, dupa ce a cerut-o in casatorie acum opt luni, in secret, la Roma, relateaza dailymail. co. uk. Asadar, cei doi s-au l.

Punctul de intalnire. Cine este Gheorghe Stan, procurorul dur care ii va ancheta pe magistratii abuzivi

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a validat numirea inspectorului-sef adjunct al Inspectiei Judiciare, Gheorghe Stan, in functia de sef al Sectiei pentru investigarea infractiunilor din Justitie din ca.

nca 4 romni au murit de gripa, inclusiv un barbat de 40 de ani, fara alte afectiuni. Numarul victimelor a urcat la 43

43 de romani au murit de gripa de la inceputul acestui sezon, boala facand 4 noi victime in weekend: un barbat de 40 de ani din Giurgiu, care nu avea alte afectiuni, si alte 3 persoane care aveau conditii medicale preexistente sufereau de alte afectiuni): o femeie de 87 de ani din Iasi, un barbat de 49 de ani din Braila si un barbat de 93 de ani din Bucuresti. Ministerul Sanatatii ar urma sa anunte maine daca sunt sau nu intrunite conditiile pentru a declara epidemie de gripa in Romania.

Faze tari: Ciobanul din Botosani care si-a pus casa pe roti si si plimba nevasta gravida prin sat; Motivul pentru care un barbat poarta aceeasi culoare de 35 de ani; 6 lucruri perfect normale pe care Regina Elisabeta nu le-a facut niciodata

Momentul in care amanta unui barbat apare la nunta sa, imbracata in rochie de mireasa. Filmuletul surprins la o nunta din Africa de Sud a devenit viral pe. Ce a patit o romanca de 29 de ani la vama, cand a vrut sa intre cu bolidul in tara. O romanca de 29 de ani, care venea in tara, din Italia, la volanul unui.

in plin scandal Huawei, China este vizata DIN NOU de acuzatii de spionaj tehnologic

Un cetatean chinez este acuzat de Biroul Federal de Investigatii FBI) ca ar fi efectuat spionaj tehnologic in timp ce lucra pentru compania Apple, informeaza CNN. Potrivit anchetatorilor, chinezul care lucra.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )