Libnet.ro
UNICEF

08:45

Cum a fost prins criminalul din Timis, care si-a decapitat victima. Politistii, socati de imaginea acestuia

Antena3 Antena3,
Cum a fost prins criminalul din Timis, care si-a decapitat victima. Politistii, socati de imaginea acestuia

Crima infioratoare in aceasta dimineata in Timis. Un barbat a fost decapitat cu drujba chiar in curtea casei. Criminalul a intrat peste familie in casa dupa ce a taiat, tot cu drujba, usa de la. continuă pe Antena3

Cine este criminalul din Timis care a decapitat un barbat cu drujba

Un barbat in varsta de 32 de ani si-a decapitat varul cu drujba, din cauza unor conflicte mai vechi. Crima s-a produsinSanandrei, judetul Timis. Tanarul le-a povestit politistilor ca cel pe.

Care este motivul crimei sangeroase din Timis, in care un barbat a fost decapitat cu drujba

Un barbat, in varsta de 44 de ani, a fost decapitat cu drujba in curtea casei. Criminalul este chiar varul sau, carea inceput sa taie cu drujba usa casei in care era barbatul impreuna cu fiii.

CUTREMUR: Unul dintre cei mai tari KICKBOXERI din lume a fost prins DOPAT! Trebuia sa se bata cu un roman, dar acum ar putea fi FORTAT sa se retraga (VIDEO)

Badr Hari, unul dintre cei mai spectaculosi luptatori de kickbox din lume, a fost prins dopata si risca sanctiuni drastice din partea Federatiei Internationale, potrivit gsp. ro. Sportivul marocan abia iesise.

Specialist criminolog, dupa oribila crima din Timis: Nu am mai intalnit o astfel de situatie

Oribila crima din Timis i-a socat pana si pe specialisti. Va dati seama ce stadiu de degradare psihica, incat sa poata comita un astfel de gest. Nu am mai intalnit o astfel de situatie. Copiii.

Cazul fetei din Sinaia care a eliminat o bucata de tifon uitata la operatie: Familia a facut plngere penala

Familia fetitei de 11 ani din Sinaia care a ajuns in stare grava la spitalul din Brasov, unde a eliminat o bucata de tifon cel mai probabil uitat in corpul ei in urma cu un an, cand a fost operata de apendicita, a depus marti o plangere penala pentru vatamare corporala din culpa.

ANSVSA: Pesta porcina africana a fost confirmata la porci din gospodarii din Timis si Arad

Pesta porcina africana a fost confirmata, luni, la porci din gospodarii din comuna Belint, judetul Timis, si din municipiul Arad, acolo fiind instituita supravegherea oficiala, anunta Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA).

Virusul pestei porcine africane pare de neoprit. A fost confirmat la porcii din gospodarii din Timis si Arad

Virusul pestei porcine africane a fost confirmat luni la porci din gospodarii din judetele Timis si Arad, anunta ANSVSA. in cazul judetului Timis prezenta virusului PPA a fost confirmata intr-o.

Cetatea din Romania care nu a fost niciodata cucerita

Plasata in 2014 intr-un clasament realizat de site-ul de calatorii Hopper si prezentata de publicatia Huffington Post pe locul doi in Top 10 al celor mai frumoase castele din lume, cetatea Fagaras este.

Cazul fetei din Sinaia care a eliminat o bucata de tifon, cel mai probabil uitata la operatie - Medic: Nu putem exclude sa-si fi introdus acele bucati. nca nu am terminat investigatiile

Medicii i-au facut mai multe analize sub anestezie fetei de 11 ani care a eliminat o bucata de tifon ce i-a fost uitat in corp, cel mai probabil, in urma unei operatii de apendicita si urmeaza sa afle ce s-a intamplat, fiind luate in calcul mai multe variante, inclusiv ca fata sa-si fi introdus acele bucati, spun reprezentantii Spitalului de Copii din Brasov.

Mesaj superb lansat de Papa Francisc: Fara vreo retea sociala, Fecioara Maria a fost primul influencer din istoria lumii (FOTO)

Papa Francisc a aruncat internetul in aer, cu una dintre cele mai simpatice postari din ultima vreme. Suveranul pontif a declarat-o pe Fecioara Maria ca fiind primul influencer din istoria lumii, desi la acea vr.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )