Libnet.ro
UNICEF

10:15

Specialist criminolog, dupa oribila crima din Timis: Nu am mai intalnit o astfel de situatie

Antena3 Antena3,
Specialist criminolog, dupa oribila crima din Timis: Nu am mai intalnit o astfel de situatie

Oribila crima din Timis i-a socat pana si pe specialisti. Va dati seama ce stadiu de degradare psihica, incat sa poata comita un astfel de gest. Nu am mai intalnit o astfel de situatie. Copiii. continuă pe Antena3

Cum a fost prins criminalul din Timis, care si-a decapitat victima. Politistii, socati de imaginea acestuia

Crima infioratoare in aceasta dimineata in Timis. Un barbat a fost decapitat cu drujba chiar in curtea casei. Criminalul a intrat peste familie in casa dupa ce a taiat, tot cu drujba, usa de la.

Cine este criminalul din Timis care a decapitat un barbat cu drujba

Un barbat in varsta de 32 de ani si-a decapitat varul cu drujba, din cauza unor conflicte mai vechi. Crima s-a produsinSanandrei, judetul Timis. Tanarul le-a povestit politistilor ca cel pe.

Proiectul care protejeaza de rechinii imobiliari 12 din cele mai frumoase zone din Bucuresti nu a fost pus pe ordinea de zi a sedintei de Consiliu General. USR ameninta cu plngeri pentru abuz n serviciu

Proiectul USR Bucuresti pentru prelungirea Planului Urbanistic Zonal care protejeaza 12 din cele 98 de zone protejate din Bucuresti si care ofera protectie cladirilor de patrimoniu din aceste areale, pentru a nu fi demolate sau agresate de interventii urbanistice neadecvate, nu a fost pus de primarul Gabriela Firea pe ordinea de zi a sedintei de Consiliu General de pe 31 ianuarie. Documentatia expira pe 18 februarie 2019. Miza este foarte mare deoarece, daca acest plan urbanistic zonal expira, mai multe proiecte urbanistice controversate ar deveni posibile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,196 seconds )