Libnet.ro
UNICEF

11:00

Cine este Cristian Anghel, unul dintre cei 12 cavaleri condamnati penal si lasati fara decoratie de catre Klaus Iohannis

Adevărul Adevărul,
Cine este Cristian Anghel, unul dintre cei 12 cavaleri condamnati penal si lasati fara decoratie de catre Klaus Iohannis

Cristian Anghel, fostul primar al municipiului Baia Mare, a fost lasat fara decoratie de catre presedintele Klaus Iohannis. Fostul edil a fost decorat in anul 2004, de presedintele de la acea vreme, Ion Iliescu, cu Ordinul National Pentru Merit in grad de Cavaler. continuă pe Adevărul

webPR: Tuca Zbarcea Asociatii se aliaza cu Trident Capital Investments, companie fondata si condusa de Liviu Giugiumica, unul dintre cei mai titrati bancheri de investitii din Romania

Tuca Zbarcea Asociatii a anuntat astazi un parteneriat exclusiv cu Trident Capital Investments, o companie specializata de investment banking si corporate finance, cu scopul de a oferi servicii integrate de consultanta juridicafiscala si intermediere financiara pentru clientii care deruleaza diferite proiecte de investitii.

DOLIU IMENS in industria AUTO: A MURIT unul dintre cei mai mari manageri ai lumii

Blestemul pietei auto! Dupadecesulparintelui conceptului Dacia Logan, si fostul director al Daewoo a murit. Kim Woo Choong 82 de ani) a decedat, luni, in spital din cauza unei boli cronice, a anunta.

Fosta sotie a lui Mihai Mitoseru, un nou iubit dupa divort. Cine este barbatul si cu ce se ocupa

Despartirea dintre Noemi si Mihai Mitoseru trezeste si acum zeci de semne de intrebare. Adevarul fie el de partea lui Mihai, fie de partea lui Noemi sau la mijloc, i-a gasit semnannd de curand actele de divot. Noemi, se pare, o duce mai bine decat vedeta de televiziune, pentru ca deja si-a gasit jumatatea. Cine .

Cine este Liliana, cea de-a doua sotie a lui Florin Busuioc. Vedeta PRO TV recunoaste: Mi-a fost studenta

Florin Busuioc, indragitul prezentator al rubricii Vremea din cadrul Stirilor PRO TV, a fost casatorit de doua ori. Cine este Liliana, actuala sotie? Povestea de dragoste dintre cei doi si dedesubturile ei. Cine este Liliana, cea de-a doua sotie a lui Florin Busuioc Florin Busu Busuioc 57 de ani), prezentator al rubricii din cadrul Stirilor .

CAO CHAOXUN, HUAWEI: Romania - unul dintre pilonii de baza in dezvoltarea Huawei la nivel european

In 2019, peste 100 de studenti si tineri absolventi au urmat programele Huawei de coaching si training. Cei mai multi dintre acestia au ales sa urmeze o cariera in Carrier Global Service Center GSC) din Bucuresti, inaugurat in 2012. Tara noastra, alaturi de Germania, este unul dintre stalpii care au stat la baza dezvoltarii gigantului chinez Huawei in Europa, ne-a declarat Cao Chaoxun, head of Carrier GSC Huawei Romania. Domnia sa ne-a acordat un interviu in cadrul caruia ne-a vorbit despre dezvoltarea GSC in tara noastra, despre activitatile pe care le desfasoara aici, dar si despre deciziile sale de a face noi investitii.

Ce fapte penale au comis cei 12 condamnati pe care Iohannis i-a lasat fara distinctii. Iliescu decorase 9 dintre ei

Din cei 12 cavaleri repudiati de Klaus Iohannis, 9 au fost decorati de Ion Iliescu, doi de Emil Constantinescu si unul de Traian Basescu. Fostii mari sportivi Ilie Nastase si Gica Popescu au ramas cu decoratiile, desi au condamnari definitive. Iohannis nu s-a atins nici de distinctiile primite de Jacques Chirac si Silvio Berlusconi. Ce pierd cei sanctionati? Onorurile militare si locul de veci gratuite.

Cine este sotul lui Marie (Roxette), cel care i-a fost alaturi cat timp s-a luptat cu cancerul

Toata lumea o cunoaste pe regretata Marie Fredriksson, solista trupei Roxette, insa iata cine este barbatul care i-a stat alaturi in toti cei 17 ani in care s-a luptat cu nemilosul cancer! .

Medicul Olivia Burta a uimit-o pe Kinga Sebestyen! Devine unul din cei mai buni instructori Kangoo Jumps?

Olivia Ligia Burta, medic primar medicina de laborator in Oradea, a descoperit pasiunea pentru Kangoo Jumps si a invatat tehnica de predare de la Kinga Sebestyen. Iata ce povesteste Regina Kangoo Jumps.

Cine este proprietarul mall-ului AFI Cotroceni si ce afaceri mai are in Romania. Sunt foarte multi bani la mijloc

Un incendiu a izbucnit, marti dimineata, 10 decembrie, la Mall Afi Cotroceni. Cine este proprietarul centrului comercial din Bucuresti si ce afaceri mai are in Romania? Cine este proprietarul mall-ului AFI Cotroceni si ce afaceri mai are in Romania? Un incendiu a izbucnit, marti dimineata, 10 decembrie, la Mall Afi Cotroceni. Zeci de oameni care .

MedLife a achizitionat Spitalul OncoCard Brasov, unul dintre cele mai mari centre private de diagnostic si tratament oncologic din Romnia

Sistemul Medical MedLife, liderul pietei de servicii medicale private din Romania, anunta semnarea achizitionarii pachetului integral de actiuni al Spitalului OncoCard din Brasov, unul dintre cele mai mari si mai moderne centre de diagnostic si tratament oncologic din Romania si din CEE.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )