Libnet.ro
UNICEF

21:15

Cine este dracul si cum a ajuns el cel mai mare teolog. Si a fost aruncat balaurul cel mare, sarpele cel de demult...

Adevărul Adevărul,
Cine este dracul si cum a ajuns el cel mai mare teolog. Si a fost aruncat balaurul cel mare, sarpele cel de demult...

De multe ori dracul este cel pe care-l invinovatim pentru anumite lucruri pe care le facem, tot el este cel invocat atunci cand vrem sa jignim pe cineva, iar numele lui apare destul de des chiar si in Biblie. continuă pe Adevărul

California: Guvernatorul declara stare de urgenta, dupa cel mai mare cutremur din ultimii 20 de ani

Autoritatile din California continua sa evalueze daunele provocate de cutremurul de sambata, cel mai mare din regiune care a avut loc in ultimii 20 de ani si care s-a simtit din Sacramento pana in Mexic, scrie The Guardian.

Cel mai mare festival de arte vizuale din Romania, VSLO, a ajuns la editia a 10-a

Cea de-a 10-a editie a Festivalului International de Arte Vizuale VSLO va avea loc anul acesta in perioada 23 august 1 septembrie si va aduce, ca in fiecare an, la Vama Veche, cei mai importanti oameni de imagine din Romania, Europa si SUA.

Surse: Airbus, posibil sa redevina cel mai mare producator mondial de avioane

Livrarile Airbus au crescut cu aproape 28% in primul semestru din acest an, la 389 de aeronave, astfel incat grupul aeronautic european este in grafic pentru a-si depasi rivalul american Boeing in 2019, au declarat vineri pentru Reuters surse care au dorit sa-si pastreze anonimatul.

Boeing va pierde titlul de cel mai mare producator de avioane

Grupul american Boeing Co. a anuntat ca livrarile sale au scazut cu peste o treime, afectate de reti.

Contraste majore la Bac: Record de medii de 10 versus cel mai slab procent de promovati din ultimii ani

Vestea buna: 177 de absolventi de liceu au obtinut anul acesta media maxima la Bacalaureat. Topul este deschis de Colegiile Sava si Vianu din Bucuresti si Silvania din Zalau. Este cel mai mare numar de medii de.

inchiderea celui mai mare centru de migranti din Europa

Cel mai mare centru de primire a migrantilor in Europa, situat la Mineo, in apropiere de Catania urm.

Crestere spectaculoasa. Numarul masinilor electrice noi, cu 50% mai mare in primele 6 luni ale anului, fata de intreaga perioada a anului trecut

Numarul masinilor electrice noi care au ajuns la Registrul Auto Roman RAR) pentru a obtine buletin romanesc este cu 50% mai mare in primele sase luni ale acestui an, fata de intreaga perioada a anului trecut.

Romania, printre statele UE care au inregistrat cea mai mare scadere a populatiei in 2018

Populatia Uniunii Europene a ajuns la aproape 513,5 milioane de persoane la 1 ianuarie 2019, de la 512,4 milioane persoane la 1 ianuarie 2018, insa Romania se numara printre statele membre UE care au inregistrat cea mai mare scadere a populatiei anul trecut, potrivit datelor publicate miercuri de Oficiul european de Statistica Eurostat).

Bataie de joc: e cel mai aglomerat weekend de la mare, dar taxele de pod de la Fetesti si rovinieta NU pot fi platite prin SMS

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) anunta ca sunt probleme la plata taxei de pod de la Fetesti si a rovinietei. Sistemul de plata prin SMS a picat chiar duminica, zi in care zeci de mii de turisti se vor intoarce de la mare. Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) anunta .

Cine este Cori Gauff, adversara Simonei Halep de la Wimbledon. Are 15 ani si e mai periculoasa decat Serena Williams

Cori Gauff este adversara Simonei Halep in optimile de finala la Wimbledon. Sportiva din Statele Unite ale Americii are doar 15 ani si pare de neoprit pe iarba din Londra. A eliminat adversare foarte dificile si a pierdut un singur set pana acum. Cori Gauff, adversara de doar 15 ani a Simonei Halep Cori Gauff .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.3315 seconds )