Libnet.ro
UNICEF

08:45

Surse: Airbus, posibil sa redevina cel mai mare producator mondial de avioane

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Surse: Airbus, posibil sa redevina cel mai mare producator mondial de avioane

Livrarile Airbus au crescut cu aproape 28% in primul semestru din acest an, la 389 de aeronave, astfel incat grupul aeronautic european este in grafic pentru a-si depasi rivalul american Boeing in 2019, au declarat vineri pentru Reuters surse care au dorit sa-si pastreze anonimatul. continuă pe Ziarul Bursa

California: Guvernatorul declara stare de urgenta, dupa cel mai mare cutremur din ultimii 20 de ani

Autoritatile din California continua sa evalueze daunele provocate de cutremurul de sambata, cel mai mare din regiune care a avut loc in ultimii 20 de ani si care s-a simtit din Sacramento pana in Mexic, scrie The Guardian.

CEL MAI MARE DIN ULTIMII 20 DE ANI: Cutremur de 6,4 grade pe scara Richter, in California

Un cutremur de suprafata cu magnitudinea preliminara de 6,4 grade s-a produs, ieri, in statul american California, fiind simtit puternic in orasul Los Angeles, anunta Institutul de Geofizica din SUA USGS).

FOTO Cat te costa o zi de NEVERSEA. Cel mai mare festival pe plaja din Europa, luat cu asalt de mii de spectatori

Municipiul Constanta s-a transformat, in zona peninsulara, intr-un adevarat furnicar. Strazi blocate, ambuteiaje pe arterele principale, pietoni care nu mai incap pe trotuar si fac slalom printre masini, totul se intampla odata cu inceperea festivalului NEVERSEA 2019.

Bataie de joc: e cel mai aglomerat weekend de la mare, dar taxele de pod de la Fetesti si rovinieta NU pot fi platite prin SMS

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) anunta ca sunt probleme la plata taxei de pod de la Fetesti si a rovinietei. Sistemul de plata prin SMS a picat chiar duminica, zi in care zeci de mii de turisti se vor intoarce de la mare. Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) anunta .

Concedieri masive anuntate de cea mai mare banca din Germania

Prima banca germana, Deutsche Bank, a anuntat duminica cel mai amplu plan de restructurare din istoria sa, prin care va suprima pana in anul 2022 circa 18. 000 de posturi, aproximativ o cincime din totalul.

NEVERSEA 2019, cel mai mare festival pe plaja din Europa. Programul celei de-a treia zi

Concetrele incep de la ora 14. 00 si sunt programate pe cele cinci scene amenajate pe plaja Modern din municipiul Constanta. in primele doua zile, zeci de mii de spectatori au participat la eveniment.

Crestere spectaculoasa. Numarul masinilor electrice noi, cu 50% mai mare in primele 6 luni ale anului, fata de intreaga perioada a anului trecut

Numarul masinilor electrice noi care au ajuns la Registrul Auto Roman RAR) pentru a obtine buletin romanesc este cu 50% mai mare in primele sase luni ale acestui an, fata de intreaga perioada a anului trecut.

Prognoza meteo pentru sambata, 6 iulie. Vremea va fi calduroasa in cea mai mare parte a tarii

Sambata, 6 iulie, vremea va fi calduroasa in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil, cu innorari temporar accentuate dupa-amiaza la munte, iar spre seara si noaptea in nord-vest, unde pe.

CTP o lauda pe Simona Halep dupa victoria cu Azarenka: Cel mai bun meci!

Cristian Tudor Popescu a reactionat dupa victoria Simonei Halep in turul 3 la Wimbledon. Numarul 7 mondial a invins-o pe Viktoria Azarenka, scor 6-3, 6-1 si s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Londra. Jurnalistul a laudat-o pe Simona, despre care a spus ca a facut cel mai bun meci din acest .

Cea mai mare problema pe care o are Dacia Logan. TOP 10 piese care se strica primele si cat costa

Care e cea mai mare problema pe care o are Dacia Logan? As spune ca nu e doar una si aproape toti posesorii acestui model s-au confruntat cu o multime de defectiuni dupa doar doi - trei ani.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )