Libnet.ro
UNICEF

22:31

Cel mai mare festival de arte vizuale din Romania, VSLO, a ajuns la editia a 10-a

Adevărul Adevărul,
Cel mai mare festival de arte vizuale din Romania, VSLO, a ajuns la editia a 10-a

Cea de-a 10-a editie a Festivalului International de Arte Vizuale VSLO va avea loc anul acesta in perioada 23 august 1 septembrie si va aduce, ca in fiecare an, la Vama Veche, cei mai importanti oameni de imagine din Romania, Europa si SUA. continuă pe Adevărul

NEVERSEA 2019, cel mai mare festival pe plaja din Europa. Programul celei de-a treia zi

Concetrele incep de la ora 14. 00 si sunt programate pe cele cinci scene amenajate pe plaja Modern din municipiul Constanta. in primele doua zile, zeci de mii de spectatori au participat la eveniment.

California: Guvernatorul declara stare de urgenta, dupa cel mai mare cutremur din ultimii 20 de ani

Autoritatile din California continua sa evalueze daunele provocate de cutremurul de sambata, cel mai mare din regiune care a avut loc in ultimii 20 de ani si care s-a simtit din Sacramento pana in Mexic, scrie The Guardian.

inchiderea celui mai mare centru de migranti din Europa

Cel mai mare centru de primire a migrantilor in Europa, situat la Mineo, in apropiere de Catania urm.

Contraste majore la Bac: Record de medii de 10 versus cel mai slab procent de promovati din ultimii ani

Vestea buna: 177 de absolventi de liceu au obtinut anul acesta media maxima la Bacalaureat. Topul este deschis de Colegiile Sava si Vianu din Bucuresti si Silvania din Zalau. Este cel mai mare numar de medii de.

Surse: Airbus, posibil sa redevina cel mai mare producator mondial de avioane

Livrarile Airbus au crescut cu aproape 28% in primul semestru din acest an, la 389 de aeronave, astfel incat grupul aeronautic european este in grafic pentru a-si depasi rivalul american Boeing in 2019, au declarat vineri pentru Reuters surse care au dorit sa-si pastreze anonimatul.

Boeing va pierde titlul de cel mai mare producator de avioane

Grupul american Boeing Co. a anuntat ca livrarile sale au scazut cu peste o treime, afectate de reti.

Concluziile Simonei Halep dupa victoria cu Azarenka: Cred ca a fost cel mai bun meci al meu din acest an. Am jucat foarte bine

Simona Halep 7 WTA) a avut o evolutie excelenta in confruntarea cu Victoria Azarenka, cedand doar patru game-uri in fata fostului lider mondial scor 6-3, 6-1). Romanca a declarat, la conferinta de presa, ca a fost cel mai bun meci al sau din acest an. in plus, jucatoarea noastra a vorbit despre urmatoarea adversara, Cori Gauff 15 ani), despre accidentarea la glezna, dar si despre obiectivul sau in a doua saptamana de la Wimbledon.

Concedieri masive anuntate de cea mai mare banca din Germania

Prima banca germana, Deutsche Bank, a anuntat duminica cel mai amplu plan de restructurare din istoria sa, prin care va suprima pana in anul 2022 circa 18. 000 de posturi, aproximativ o cincime din totalul.

Cel mai excentric milionar, show la Neversea. Petrecaretii au vibrat pe muzica lui Gianluca Vacchi - VIDEO

Cel mai in voga festival de muzica electronica de la malul marii s-a incheiat. Peste 200 de mii de oameni au dansat la Neversea in cele patru nopti de distractie. Atmosfera incendiara a fost intretinuta de ar.

Bataie de joc: e cel mai aglomerat weekend de la mare, dar taxele de pod de la Fetesti si rovinieta NU pot fi platite prin SMS

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) anunta ca sunt probleme la plata taxei de pod de la Fetesti si a rovinietei. Sistemul de plata prin SMS a picat chiar duminica, zi in care zeci de mii de turisti se vor intoarce de la mare. Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) anunta .

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2867 seconds )