Libnet.ro
UNICEF

14:30

Cine este Elvis de Romania

Antena3 Antena3,
Cine este Elvis de Romania

Cine este Elvis de Romania? Cel care canta piesele lui Elvis Presley in tiganeste, se imbraca la fel ca el si a fost vedeta reportajelor BBC. Junralistii britanici au venit la noi s . continuă pe Antena3

Cine este beneficiarul primului transplant pulmonar din Romnia: Un iesean n vrsta de 37 de ani care traia de 3 ani conectat la aparatul de oxigen

Mugurel Amaritei, un iesean in varsta de 37 de ani, diagnosticat in anul 2011 cu multiple afectiuni pulmonare si care a trait in ultimii 3 ani conectat la aparatul de oxigen, este beneficiarul primului transplant pulmonar din Romania, efectuat miercuri dimineata la Spitalul Sfanta Maria din Bucuresti, scrie Ziarul de Iasi. Pacientul depusese in anul 2015 cerere de finantare pentru transplant in strainatate, iar Directia de Sanatate Publica Iasi i-a trimis dosarul catre trei clinici din afara tarii.

Cine este cea mai bogata romanca din America

Cea mai bogata romanca din lume este si cea mai discreta. Jenny Paulson, fosta Zaharia, este sotia miliardarului John Paulson. Jenny Zaharia a fost asistenta personala a lui John Paulson. De cand s-au.

Cine este femeia pilot care a adus la sol avionul al carui motor a explodat in aer - VIDEO

O femeie a evitat o catastrofa de proportii dupa ce unul dintre cele doua motoare ale avionului pe care-l pilota a explodat in zbor. Este vorba despreTammie Jo Shults, in varsta de 56 de ani, una dintre.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1933 seconds )