Libnet.ro
UNICEF

11:45

Cine este femeia pilot care a adus la sol avionul al carui motor a explodat in aer - VIDEO

Antena3 Antena3,
Cine este femeia pilot care a adus la sol avionul al carui motor a explodat in aer - VIDEO

O femeie a evitat o catastrofa de proportii dupa ce unul dintre cele doua motoare ale avionului pe care-l pilota a explodat in zbor. Este vorba despreTammie Jo Shults, in varsta de 56 de ani, una dintre. continuă pe Antena3

TRAGEDIE! Cine este femeia care a murit dupa ce a fost partial aspirata din avionul groazei (FOTO, VIDEO)

Calatorie de cosmar pentru 143 de calatori ai unei curse New York - Dallas. Avionul a aterizat de urgenta pe aeroportul din Philadelphia, dupa ce motorul stang a explodat in aer, iar un hublou s-a spart.

VIDEO Cine este femeia care a murit dupa ce a fost partial aspirata din avionul groazei

Calatorie de cosmar pentru 143 de calatori ai unei curse New York - Dallas. Avionul a aterizat de urgenta pe aeroportul din Philadelphia, dupa ce motorul stang a explodat in aer.

Cine este barbatul de care s-a indragostit Diana Belbita la Exatlon. A dat-o de gol...

Diana Belbita s-a indragostit lulea la Exatlon, iar acest lucru a iesit la iveala dupa ce Cosmin Cernat a intrebat-o daca mai tine dieta. E indragostita! Simplu. Hai sa trecem mai departe, a dezval.

O femeie fost pilot n Marina Americana, eroina care a reusit sa aduca de urgenta la sol avionul al carui motor a explodat n timpul zborului

Tammie Jo Shults, fost pilot in Marina Americana si printre primele femei care au zburat cu un avion de lupta F-18, a reusit sa aduca la sol avionul companiei americane Southwest Airline, dupa ce unul dintre motoare a explodat in timpul zborului si a spart unul dintre hublourile aeronavei, creand panica printre pasageri si tragand in exterior o femeie, relateazaMSN. com.

Loto 6 din 49: Cine este castigatorul premiului cel mare de duminica. Nu o sa-ti vina sa crezi

S-a aflat cine este marele castigator al premiului 6 din 49 la tragerea Loto de duminica. Biletul norocos se afla in posesia unei pensionare de 84 de ani din Targu Jiu. Femeia s-a prezentat, luni, la agenti.

Cine este beneficiarul primului transplant pulmonar din Romnia: Un iesean n vrsta de 37 de ani care traia de 3 ani conectat la aparatul de oxigen

Mugurel Amaritei, un iesean in varsta de 37 de ani, diagnosticat in anul 2011 cu multiple afectiuni pulmonare si care a trait in ultimii 3 ani conectat la aparatul de oxigen, este beneficiarul primului transplant pulmonar din Romania, efectuat miercuri dimineata la Spitalul Sfanta Maria din Bucuresti, scrie Ziarul de Iasi. Pacientul depusese in anul 2015 cerere de finantare pentru transplant in strainatate, iar Directia de Sanatate Publica Iasi i-a trimis dosarul catre trei clinici din afara tarii.

Cine este Razvan Burleanu, omul care vrea un al doilea mandat in fruntea FRF

Razvan Burleanu este candidat la alegerile FRF, pentru functia de presedinte, pozitie pe care o ocupa si in prezent, dupa alegerile din 2014. Razvan Burleanu29 de ani) este fiul fostului fotbalist de.

Cine este Ilie Dragan, candidat la presedintia FRF

Ilie Stefan Dragan este personajul mai putin cunoscut dintre candidatii la sefia FRF. Are 33 de ani si isi dedica aproape tot timpul muncii alaturi de copii pe terenul de fotbal. A absolvit Liceul Sportiv Sf.

Iohannis despre securitatea regionala: Amenintarea este comportamentul ostil care vine dinspre Rusia. ncurajam prezenta militara americana pe terioriul Romniei

Una dintre principalele amenitari de securitate este comportamentul ostil al Rusiei, a declarat joi presedintele Klaus Iohannis, care a evitat insa sa nominalizeze direct Federatia Rusa, ca sa nu fie prea concret.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )