Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bataie si scandal la Survivor Romania. Cine este concurentul lovit de fata cu colegii sai

Playtech Playtech,
Bataie si scandal la Survivor Romania. Cine este concurentul lovit de fata cu colegii sai

Survivor Romania vine cu o noua editie in aceasta seara, de la 20:00. Tensiunile au degenerat intre doi concurenti, iar violenta si-a facut loc. Cine este concurentul batut de fata cu colegii sai? Bataie si scandal la Survivor Romania? Cel mai intens reality din istoria televiziunii, Survivor Romania, a inceput pe 18 ianuarie. Doua echipe, . continuă pe Playtech

Scandal la Survivor Romania. Sotia lui Andrei Duban, atac dur la adresa Elenei Ionescu: Este o adevarata vipera

Desi abia este abia la inceput, showul Survivor Romania difuzat de Kanal D a incins spiritele in randul participantilor. Cel mai recent conflict din cadrul emisiunii a avut loc in ultima editie.

Survivor Romania Live Stream Online pe Kanal D Editia de luni, 17 februarie

Cel mai intens reality din istoriateleviziunii, Survivor Romaniaa inceput pe 18 ianuarie. Doua echipe Faimosii si Razboinicii se lupta in cea mai dura competitie. Survivor Romania este difuzat de Kanal D de sambata pana marti. O batalie unica, un singur Supravietuitor. Kanal D le aduce telespectatorilor cea mai dura competitie din istoriateleviziunii: Survivor Romania! Emisiunea .

Survivor Romania Live Stream Online pe Kanal D Editia de duminica, 16 februarie

Cel mai intens reality din istoriateleviziunii, Survivor Romania a inceput pe 18 ianuarie. Doua echipe Faimosii si Razboinicii se lupta in cea mai dura competitie. Survivor Romania este difuzat de Kanal D de sambata pana marti. O batalie unica, un singur Supravietuitor. Kanal D le aduce telespectatorilor cea mai dura competitie din istoria televiziunii: Survivor .

Survivor Romania Live Stream Online pe Kanal D Editia de sambata, 15 februarie

Cel mai intens reality din istoriateleviziunii, Survivor Romaniaa inceput pe 18 ianuarie. Doua echipe Faimosii si Razboinicii se lupta in cea mai dura competitie. Survivor Romania este difuzat de Kanal D de sambata pana marti. Emisiunea Survivor Romania de pe Kanal D Editia de sambata 15 februarie Marti seara, la Survivor Romania, s-a disputat .

Gratiela Duban a cedat la Survivor Romania. Esti cea mai mare vipera! Carei rivale ii transmite acest mesaj crunt

Survivor Romania, cel mai intens reality din istoria televiziunii, a aparut pe sticla in urma cu o luna si, desi din competitie mai este mult si bine, noul trai le-a dat batai de cap concurentilor, acesta aducand cu sine tensiune, foamete si nervi intinsi la maximum. Una dintre cele care au cedat a fost Gratiela, .

Survivor Romania Live Stream Online pe Kanal D Editia de marti, 18 februarie

Rasturnare extraordinara de situatie la Survivor Romania Pentru prima oara, doi Razboinici au fost trimisi spre eliminare. Dupa o luna de cand se afla in jungla dominicana pentru a dovedi ca sunt adevarati supravietuitori, Razboinicii au pierdut consecutiv doua meciuri de eliminare, fiind nevoiti sa nominalizeze doi membrii importanti ai echipei. Emisiunea Survivor Romania de .

Jandarm din Timisoara, cautat de politisti de doua zile. Cine este Ionut Madalin Nisipeanu

Ionut Madalin Nisipeanu, jandarm din Timisoara, a disparut dupa ce s-a urcat, in urma cu doua zile, intr-un taxi. Cautarile politistilor continua. Cine este baiatul? Jandarm din Timisoara, cautat de politisti de doua zile. Cine este Ionut Madalin Nisipeanu? Ionut Madalin Nisipeanu, jandarm din Timisoara, a disparut in urma cu doua zile. Baiatul, in varsta .

Cine este barbatul care apare in noul videoclip al Loredanei Groza. Nu este nou in showbiz

Loredana Groza socheaza din nou! Cel mai recent videoclip al ei a surpins cu niste costumatii si scene desprinse parca din filmele pentru adulti. Cine este barbatul care a reusit sa o atinga pe cantareata asa cum numai sotul ei poate? Tanarul nu este nou in showbiz-ul romanesc. Unde s-a facut prima oara remarcat? Cine .

Cine este Iulia Ionescu, cea care l-a inlocuit pe George Buhnici la PRO TV. Ce facea inainte la Digi 24

George Buhnici s-a despartit de PRO TV dupa 15 ani in care au facut casa impreuna. Prezentatorul a ales sa plece complet pe digital, lasand in spate proiectul iLikeIT. Locul i-a fost ocupat de Iulia Ionescu, care si-a facut debutul la Digi24. Cine este si ce facea inainte de televiziune? Cine este Iulia Ionescu, cea .

Un supravietuitor Colectiv candideaza la Primaria Sector 2. Cine este Adrian Albu

Supravietuitorul din tragedia Colectiv, ce a avut loc in 2015, a decis sa ia masuri si candideaza la Primaria Sector 2. Ce l-a motivat pe Adrian Albu sa ia decizia de a fi Primar? Un supravietuitor Colectiv candideaza la Primaria Sector 2 Adrian Albu este unul dintre supravietuitorii de la Colectiv, incendiul ce a avut .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )