Libnet.ro
UNICEF

07:00

Cine este, de fapt, sotia lui Marcel Pavel. Cu ce se ocupa Violeta

Playtech Playtech,
Cine este, de fapt, sotia lui Marcel Pavel. Cu ce se ocupa Violeta

Sotia lui Marcel Pavel este Violeta. A implinit 48 de ani luna aceasta si din fotografiile de la ziua ei se poate vedea ca arata foarte bine, in pofida faptului ca este mama a trei copii. Cine este sotia lui Marcel Pavel. Cu ce se ocupa Violeta Violeta, sotia celebrului cantaret Marcel Pavel pare ca . continuă pe Playtech

Cine este Larisa, sotia lui Alin Oprea. Motivul pentru care cei doi nu mai locuiau impreuna

Detalii uluitoare ies la iveala despre divortul lui Alin Oprea, de la formatia Talisman. Se pare ca artistul are de ceva timp o alta relatie si s-ar fi despartit deja de Larisa, femeia care i-a daruit doi copii. Cine este Larisa, sotia lui Alin Oprea Alin si Larisa Oprea s-au despartit dupa 22 de ani .

Cine este Alexandre Eram, sotul Andreei Esca. Cu ce se ocupa barbatul

Andreea Esca, prezentaoarea de la PRO TV, are una dintre cele mai trainice casnicii. Este impreuna de mult timp cu sotul ei, pe nume Alexandre Eram, si au facut doi copii: Alexia si Aris. Cine este Alexandre Eram, sotul Andreei Esca Se pare ca nici macar faptul ca el era de alta nationalitate sau ca .

Cine este, de fapt, mama Antoniei. Soacra lui Alex Velea arata impecabil la 53 de ani

Alex Velea se poate lauda cu o soacra cu care nu ii este rusine sa iasa in lume. Mama Antoniei este o femeie superba, chiar daca a implinit frumoasa varsta de 53 de ani. Denise Iacobescu a povestit care este secretul, cum se mentine tanara si frumoasa. Cine este mama Antoniei. Soacra lui Alex Velea .

Cine este, de fapt, barbatul cu care s-a filmat acum Lidia Buble. Ea era doar in lenjerie intima

Lidia Buble, o prezenta activa in mediul online, inregistreaza si pozeaza majoritatea momentele de zi cu zi din viata sa. De aceasta data, fanii au crezut ca a filmatmai mult decat trebuia. Aceasta a publicat un video in care apare in lenjerie intima, alaturi de un barbat, lucru care a ridicat multe semne de intrebare.

Marcel Pavel a spus public cine l-a infectat cu coronavirus. Care a fost primul simptom pe care l-a avut artistul

Participarea lui Marcel Pavel la inregistrarile pentru show-ul Te cunosc de undeva si ulterior la repetitii a impus efectuarea mai multor testari in cadrul echipei dupa ce acesta a fost diagnosticat pozitiv cu COVID-19. O parte au iesit pozitive, si alte vedete care au participat la filmarile emisiunii de la Antena 1 primind acelasi diagnostic.

Chinul prin care a trecut Marcel Pavel in spital. Am tusit sange!

Marcel Pavel a trecut prin momente groaznice in toata perioada cat a stat internat in spital, depistat cu COVID-19. A fost o experienta care l-a marcat profund. Iata declaratiile artistului despre acest lucru! .

Marcel Pavel, dezvaluiri socante dupa vindecarea de COVID-19. Cu ce probleme de sanatate a ramas: Am fost la un pas de moarte

Cantaretul Marcel Pavel a povestit luni seara despre experienta socanta pe care a avut-o in urma infectarii cu COVID-19. Acesta a dezvaluit ca s-a simtit ca si cum ar fi fost la un pas de moarte si doar cadrele medicale din spital i-au dat putere sa fie optimist. Din pacate, desi s-a vindecat, cantaretul a .

Marcel Pavel, ultimele declaratii despre ce-a trait in spital. Din cauza coronavirusului nu mai putea sa respire, nu era in stare sa mai mearga, dar nici sa manance (VIDEO)

Marcel Pavel a vorbit luni seara despre clipele de cosmar pe care le-a trait in spital, ca urmare a internarii dupa ce a foste testat pozitiv pentru noul coronavirus. Cantaretul a povestitin.

Cine este Gigi Hadid. Cati bani are si cine este tatal copilului ei

Gigi Hadid a revenit in atentia presei din lumea intreeaga datorita frumusetii sale, dar si a familiei din care provine. Cine este tanara, care sunt veniturile sale si cine este tatal copilului ei? Cine este Gigi Hadid? Gigi Hadid este una dintre cele mai bine platite supermodele din toata lumea, alaturi de sora sa mai .

Cantareata super celebra din Romania care nu a stiut cine este Ludovic Orban. Moment penibil in timpul unui interviu

Era doar una dintre multele fete tinere care se viseaza artiste de top in Romania, in urma cu cateva luni, dar participarea ei la Asia Express, Drumul Comorilor, alaturi de iubitul ei Speak, i-a deschis calea spre succes. Nu stia nici cine este premierul Romaniei in luna mai, dar asta nu a impiedicat-o sa devina celebra.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2663 seconds )