Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primul oras din Romania care cere sa intre in carantina. Autoritatile au votat deja

Playtech Playtech,
Primul oras din Romania care cere sa intre in carantina. Autoritatile au votat deja

Romania, din pacate, treptat intra in carantina, avand in vedere ca localitatea Gornetdin judetul Prahova, unde au fost inregistrate 15 cazuri noi intre 8 si 20 iulie, silocalitatea Cartojani din comuna Roata de Jos, judetul Giurgiu, unde au fost inregistrate 32 de cazuri de COVID-19 la o populatie de 3. 600 de locuitori, sunt deja in . continuă pe Playtech

Primul oras din Romania ce intra in carantina. Nimeni nu mai poate iesi de aici. Anuntul facut de autoritati

Update: Faget a devenit primul oras din Romania care intra in carantina la ora 19:00, dupa ce Legea carantinarii a fost promulgata. Orasul Faget si satele apartinatoare Bichigi, Temeresti si Colonia Mica din judetul Timis intra in carantina totala pentru o perioada de 14 zile.

Primul oras din Romania care intra in carantina din cauza COVID-19

Un oras din judetul Timis intra in carantina, devenind astfel primul oras din Romania care adopta masura extrema ca urmare a infectarii comunitare cu COVID-19.

O a treia localitate din Romania, un oras din judetul Timis, ar putea intra in carantina Decizia a fost luata deja de autoritatile judetene, se asteapta acordul DSU

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Timis a decis duminica instituirea carantinei in orasul Faget si in trei sate apartinatoare, dupa ce au fost confirmate 47 de cazuri de COVID-19, 8 dintre ele in randul cadrelor medicale de la spitalul din localitate. Ordinul final pentru instituirea carantinei trebuie emis de catre Departamentul pentru Situatii de Urgenta. La acest moment, in doua localitati din Romania este instituita carantina.

Italia introduce carantina de 14 zile pentru cetatenii care vin din Romania si Bulgaria, dupa ce tara noastra a ajuns la trei zile consecutive cu peste 1.000 de cazuri noi

Toti cetatenii care vin in Italia din Romania si Bulgaria trebuie sa intre automat in carantina pentru o perioada de 14 zile odata ce ajung pe teritoriul statului italian, a anuntat Roberto Speranza,.

Lista actualizata a localitatilor din Romania aflate sub carantina

Doua localitati din Romania sunt in carantina, din cauza numarului mare de cazuri de Covid-19 raportat la numarul de locuitori. Sunt doua sate care au, fiecare, peste 30 de cazuri de coronavirus.

Italia impune carantina pentru persoanele care vin din Romania si Bulgaria

Roberto Speranza, Ministrul Sanatatii din Italia, a anuntat ca cetatenii care vin din Romania si Bul.

Italia impune carantina pentru persoanele care vin din Romania si Bulgaria

Roberto Speranza, Ministrul Sanatatii din Italia, a anuntat ca cetatenii care vin din Romania si Bul.

O noua localitate din Romania intra in carantina. Detalii de ultima ora

Satul Gornet din Prahova a intrat in carantina din cauza numarului mare de persoane infectate cu coronavirus. Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta CJSU) Prahova a hotarat miercuri instituirea carantinei zonale in satul Gornet, comuna Gornet, Prahova. in ultimele doua saptamani, in sat au fost depistate 15 cazuri de coronavirus. inca o localitate din Romania .

Cele 12 localitati din Arges care ar putea intra in carantina din cauza noului coronavirus

Exista 12 localitati din judetul Arges care ar puetea intra in carantina din cauza numarului mare de persoane infectate cu noul coronavirus, dupa cum a anuntat Institutia Prefectului Arges. Potrivit.

Medicul Alexandru Rafila, avertisment de ultima ora despre situatia catastrofala din Romania: Am ajuns pe primul loc in Europa

Medicul Alexandru Rafila trage un semnal de alarma vizavi de modul in care au perceput cetatenii masurile de relaxare. Seful Societatii Romane de Microbiologie afirma ca dinamica evolutiei pandemiei de COVID-19 a condus tara noastra pe primul loc din Uniunea Europeana la incidenta numarului de cazuri. Romania, campioana Europei la incidenta cazurilor Unul dintre cei .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )