Libnet.ro
UNICEF

20:45

Cine este favorit sa castige alegerile prezidentiale din SUA si ce cota are la pariuri

Antena3 Antena3,
Cine este favorit sa castige alegerile prezidentiale din SUA si ce cota are la pariuri

Mai sunt doar cateva zile pana la momentul in care procesul electoral din Statele Unite ale Americii ajunge la final si va fi decis astfel numele Presedintelui SUA din urmatorii 4 ani. Donald Trump se lupta pentru un nou mandat cu Joe Biden, iar acesta din urma pare sa fie favorit in sondajele aparute in mass-media. in plina criza sanitara, Donald Trump se confrunta cu mai multe probleme de imagine, dar personalitatea sa controversata nu l-a impiedicat in 2016 sa devina Presedinte, chiar daca si atunci era considerat cu sansa a doua. continuă pe Antena3

Cati americani au votat deja la alegerile prezidentiale din SUA

Un record a fost deja inregistratalegerileprezidentiale din SUA, programate pentru data de 3 noiembrie. Deja peste 80 de milioane de americani au votat anticipat la alegerile prezidentiale din SUA, co.

Peste 80 de milioane de americani au votat anticipat inainte de alegerile prezidentiale din 3 noiembrie

Peste 80 de milioane de americani au votat anticipat inainte de alegerile prezidentiale din 3 noiembrie, potrivit datelor publicate joi de U. Elections Project, de la Universitatea din Florida, prefigurandu-se cea mai mare prezenta la vot din ultimii peste 100 de ani, transmite Reuterts si News. ro.

Maia Sandu si Igor Dodon se vor intalni in turul doi, pe 15 noiembrie, in alegerile prezidentiale din Republica Moldova

Lidera Partidului Actiune si Solidaritate, Maia Sandu, si presedintele in exercitiu, Igor Dodon, se vor intalni in turul doi in alegerile prezidentiale din Republica Moldova. Asta dupa ce cei doi concurenti electorali au obtinut cele mai multe voturi in scrutinul din 1 noiembrie.

Alegerile prezidentiale din R.Moldova, intre democratie si putinism. Igor Dodon versus Maia Sandu, la ruleta jocurilor geopolitice dintre est si vest

Alegerile prezidentiale care vor avea loc duminica in R. Moldova reprezinta un test pentru firava democratie a statului frate de peste Prut, intr-un context dificil marcat de pandemia de COVID-19 si de factorul geopolitic, prezent la toate alegerile desfasurate in Republica Moldova.

Precizari privind votul peste hotare la alegerile prezidentiale din R. Moldova

Duminica, urmeaza sa fie deschise toate cele 139 de sectii de votare organizate peste hotare pentru alegerile prezidentiale. in legatura cu situatia pandemica, unele sectii si-au schimbat adresele, iar alegatorii sunt indemnati sa consulte paginile web si de Facebook ale misiunilor diplomatice, dar si ale MAEIE si CEC, pentru a se informa in acest sens, transmite IPN.

Ultima zi in care concurentii electorali pot face agitatie electorala pentru alegerile prezidentiale din 1 noiembrie

Astazi, 30 octombrie, este ultima zi in care concurentii electorali mai pot face agitatie electorala inaintea prezidentialelor din 1 noiembrie. De asemenea, concurentii electorali nu mai pot efectua virari indin contul cu mentiunea Fond electoral, transmite IPN.

Digi24: EXCLUSIV. Cine castiga alegerile din SUA si ce se va schimba in relatia cu Romania? Interviu cu Damon Wilson, vicepresedintele Atlantic Council

Damon Wilson este vicepresedintele think tank-ului Atlantic Council si intr-un interviu in exclusivitate pentru Digi24 a schitat care sunt mizele, dincolo de alegerea viitorului presedinte al SUA. Vestea buna este ca relatia dintre Romania si SUA este extraordinara, dupa cum spune analistul, dar sunt premise sa se intareasca si mai mult.

Cine este Maia Sandu, castigatoare a primului tur al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova

Maia Sandu, candidata Partidului Actiune si Solidaritate, a castigat duminica primul tur al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova, cele finale avand loc pe data de 15 noiembrie. Maia Sandu,.

Moldova: Alegerile prezidentiale, fuziunea conspiratiilor si revolutia colorata

Oricare vor fi rezultatele alegerilor prezidentiale din 1 noiembrie 2020, se poate afirma cu suficienta siguranta ca ele vor fi influentate de existenta anumitor mesaje legate de teorii conspirationiste si asa-zisele revolutii colorate, dar mai ales de fuziunea acestor doua fenomene. Mai mult, influenta acestora se va face resimtita si in turul doi, daca acesta va exista, in care vor trece doi din cei opt candidati. in orice caz, este inevitabila situatia in care cei sanse candidati restanti vor fi abordati pentru a suplimenta bazinele electorale ale primilor doi. Populismul transversal si lipsa completa a liniilor doctrinare de demarcare va usura migratia facila a voturilor in orice directie.

ANALIZA Trump sau Biden? Efectul prin ricoseu asupra Romaniei al rezultatului alegerilor prezidentiale din SUA

Indiferent de rezultatul alegerilor prezidentiale din Statele Unite, relatiile Romaniei cu Casa Alba nu vor fi direct afectate, insa viitorul presedinte american va trasa linia generala a colaborarii cu alte organisme, ca NATO si UE, acolo unde viziunile difera radical si unde Romania este, de asemenea, membru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )