Libnet.ro
UNICEF

21:45

Cine este femeia care apare in aceasta reclama din Aeroportului Heathrow. 1,5 milioane de oameni o vad saptamanal, insa nimeni nu stie adevarul

Antena3 Antena3,
Cine este femeia care apare in aceasta reclama din Aeroportului Heathrow. 1,5 milioane de oameni o vad saptamanal, insa nimeni nu stie adevarul

Romanca Floriana Stanciu a ajuns sa fie vazuta saptamanal de peste 1,5 milioane de turisti care ajung la Londra. Ea a fost selectionata pentru o campanie de imagine a Aeroportului Heathrow,. continuă pe Antena3

Femeia care a prevestit dezastul din Colectiv, declaratie terifianta despre viitorul cutremur mare din Romania

Maria Ghiorghiu, femeia care a prevestit dezastrul din Colectiv, sustine ca a avut viziuni despre cutremurul de sambata seara inca din zorii zilei de 17 septembrie. Cu exact o saptamana inainte de cutremur sambata, 17.

Elena Udrea, informatii-cheie din dosarul in care apare si numele Ioanei Basescu: Apare la momentul potrivit

Elena Udrea, a oferit o serie de informatii-cheie din dosarul de precampanie electorala, in care apare si fiica fostului presedinte, Ioana Basescu. Al catelea dosar este nici nu m.

Oamenii toxici de la locul de munca. Cine este victima si cine e calaul?

Psihologii vorbesc deseori despre o tipologie a persoanelor toxice din jurul nostru. Daca te simti secatuit de energie, lipsit de importanta, inadecvat, neperformant, neimportant la munca, in mijlocul colectivului, atunci exista o problema, conform.

Cine este personajul misterios din dosarul lui Vasile Blaga

Horatiu Bruno Berdila, urmarit penal pentru cumparare de influenta in dosarul DNA in care mai sunt urmariti penal si Vasile Blaga si Gheorghe Stefan 'Pinalti') este in prezent advisor la firma Business.

Cine este generalul Silviu Predoiu, directorul interimar la SIE

Presedintele Klaus Iohannis a acceptat, luni, demisia din functie a directorului Serviciului de Informatii Externe SIE), Mihai-Razvan Ungureanu, conducerea serviciului urmand sa fie asigurata de directorul adjunct Silviu Predoiu. Vezi in articol o fisa biografica a generalului Silviu Predoiu, cel care preia, pentru a cincea oara in ultimii zece ani, conducerea interimara a SIE.

Acesta este cel mai scump iPhone 7 din lume

Cei care vor dori sa achizitioneze acest iPhone 7 vor fi nevoiti sa scoata din buzunar o suma colosala. Nu a trecut foarte mult timp de la lansarea noului iPhone 7, iar versiunile extrem de scumpe ale dispozitivului au inceput deja sa apara pe piata. Cele mai impresionante dintre acestea sunt, cu siguranta, terminalele din [].

Real Madrid a remizat, 2-2, pe terenul Borussiei Dortmund, in derby-ul serii in Champions League. Care sunt celelalte rezultate din etapa a doua din UCL (FOTO)

Borussia Dortmund si Real Madrid au remizat, marti seara, in derby-ul etapei a doua din Champions League. Dupa ce au condus pana in minutul 87, madrilenii au fost egalati pe final de joc,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )