Libnet.ro
UNICEF

20:30

Cine este femeia care l-a denuntat pe Alex Bodi si ce legaturi are cu Bianca Dragusanu. De necrezut

Playtech Playtech,
Cine este femeia care l-a denuntat pe Alex Bodi si ce legaturi are cu Bianca Dragusanu. De necrezut

Alex Bodi a fost denuntat in septembrie de Iulia Salagean, una dintre fostele sotii, pentru una dintre acuzele care i se aduc in dosarul de proxenetism pentru care a fost retinut. Aceasta era prietena la catarama cu Bianca Dragusanu. Alex Bodi, denuntat de una dintre femeile din viata lui, prostituata in Germania Conform unor surse . continuă pe Playtech

Cine este Daria Radionova, iubita lui Alex Bodi, si cum arata ea inainte de operatiile estetice. De nerecunoscut

Daria Radionova a devenit cunoscuta datoita lui Alex Bodi, iar desi apare in peisaj destul de des nimeni nu stie multe detalii despre ea. Cine este si cum arata inainte de operatiile estetice? Cine este Daria Radionova? Cum arata inainte de operatiile estetice? Multi se intreaba cum a reusit Daria Radionova sa ajunga in anturajul .

Cine este profesoara care isi umilea studentii de la Medicina. Reactia ei a ajuns virala pe internet

O profesoara de la Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila din Capitala, a fost suspendata din functie dupa ce a ajuns virala in mediul online. Aceasta a incercat sa isi invete studentii cum sa i se adreseze. Cine este profesoara care isi umilea studentii de la Medicina Dupa ce a ajuns virala pe internet, .

S-a aflat! Ce face, de fapt, Bianca Dragusanu in Dubai si cu cine se petrece dupa despartirea de Alex Bodi. Detalii bomba

Bianca Dragusanu se bucura de viata dupa despartirea de Alex Bodi. Aceasta si-a schimbat perspectiva si-si acorda mai multa atentie, in timpul in care Bodi se afiseaza cu Daria Radionova in grupul select de pieteni din Capitala. Cu cine petrece timpul designer-ul la Dubai? Cu cine petrece timpul Bianca Dragusanu? Distractie si afaceri in Dubai .

Fostul sot al Biancai Dragusanu, retinut de procurori intr-un dosar de trafic de persoane si santaj Cum actiona gruparea din care facea parte Alex Bodi

Alex Bodi, fostul sot al Biancai Dragusanu, a fost retinut miercuri seara de catre procurorii DIICOT Craiova, intr-un dosar in care mai multi interlopi sunt acuzati ca, prin metoda loverboy, au recrutat tinere pentru prostitutie. Potrivit DIICOT, gruparea a fost condusa din penitenciar, iar victimele erau duse in tari precum Germania, Spania sau Italia, unde erau tinute in imobile inchiriate si transportate zilnic la locurile unde erau obligate sa practice prostitutia, erau permanent controlate si supravegheate, iar sumele de bani erau luate in totalitate de membrii gruparii.

Cine l-ar fi denuntat pe Alex Bodi. Marturisirile socante ale fostei sotii. Detalii nebanuite din ancheta

Alex Bodi, fostul sot al Biancai Dragusanu, a ajuns la Tribunalul Dolj in catuse, iar in prezent urmeaza a fi judecata propunerea de arestare preventiva pentru 30 de zile, fiind suspect intr-un dosar de proxenetism. Cine l-ar fi denuntat pe Alex Bodi Ieri, 11 noiembrie 2020, Alex Bodi a fost saltat de catre mascati din .

Politie, scandal si sange la sediul PSD. Cine este angajata pe care colegii au gasit-o dezbracata si automutilata. Marcel Ciolacu: A avut o depresie

Momente de tensiune la sediul PSD de pe strada Kiseleff, dupa ce o angajata a manifestat scene violente in incinta partidului. Femeia s-a prezentat la birou in pijamale, iar mai apoi a inceput sa sparga un geam. Imediat dupa evenimentul nefericit, politistii au intervenit pentru a o prelua. Angajata a avut o cadere nervoasa Potrivit .

Alex Bodi, arestat pentru 30 de zile. Milionarul, denuntat chiar de fosta sotie, pe care ar fi traficat-o

Apar noi detalii din dosarul arestarii lui Alex Bodi, partenerul Biancai Dragusanu. Se pare ca milionarul si-ar fi obligat fosta sotia sa se prostitueze timp de doi ani, in Germania. in plus, chiar aceasta.

Alex Bodi nu sufera dupa Bianca Dragusanu. A aparut deja in bratele altei femei

Alex Bodi a dat-o uitarii pe celebra lui fosta sotie. Afaceristul a inlocuit-o la scurta vreme dupa ce au anuntat din nou o despartire. Barbatul a aparut deja in bratele altei femei. Cine este? Alex Bodi, in bratele altei femei la scurta vreme de despartirea de Bianca Dragusanu Alex Bodi si-a asumat relatia cu cea .

Ce s-a intamplat, in aceasta dimineata, la casa lui Alex Bodi. Primele imagini de la perechezitii

Alex Bodi este in vizorul oamenilor legii. Ce s-a intamplat in casa lui in aceasta dimineata? Iata imagini cu celebrul afacerist iesind din propria locuinta alaturi de mascati! Cine se mai afla in vila fostului sot al Biancai Dragusanu in timpul perchezitiilor? Alex Bodi, surprins de mascati in aceasta dimineata. Imagini de la perchezitii Ample .

Alex Bodi, implicat in cazul Caracal? Dezvalurile bomba despre scandalul momentului in showbiz

Alex Bodi a fost ridicat de mascati in dimineata zilei de miercuri, fiind suspect intr-un dosar de proxenetism. Afaceristul a fost eliberat si este supravegheat sa nu paraseasca tara. Situatia sa a fost comentata si de Adriana Bahmuteanu, la Showbiz Report, care a sustinut ca se leaga lucruri, facand referire la Bodi si cazul Caracal.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )