Libnet.ro
UNICEF

12:30

Cine l-ar fi denuntat pe Alex Bodi. Marturisirile socante ale fostei sotii. Detalii nebanuite din ancheta

Playtech Playtech,
Cine l-ar fi denuntat pe Alex Bodi. Marturisirile socante ale fostei sotii. Detalii nebanuite din ancheta

Alex Bodi, fostul sot al Biancai Dragusanu, a ajuns la Tribunalul Dolj in catuse, iar in prezent urmeaza a fi judecata propunerea de arestare preventiva pentru 30 de zile, fiind suspect intr-un dosar de proxenetism. Cine l-ar fi denuntat pe Alex Bodi Ieri, 11 noiembrie 2020, Alex Bodi a fost saltat de catre mascati din . continuă pe Playtech

Imagini socante cu Alex Bodi in duba de politie. Ce se intampla chiar acum cu fostul sot al Biancai Dragusanu. Detalii de ultima ora

Imagini socante cu Alex Bodi, fostul sot al Biancai Dragusanu, in duba de politie. Afaceristul din Medias ar fi fost implicat intr-un dosar de trafic de persoane si proxenetism si urmeaza sa afle daca va fi sau nu arestat preventiv pentru 30 de zile. Clipe grele pentru Alex Bodi: va fi sau nu arestat pentru .

Alex Bodi, arestat pentru 30 de zile. Milionarul, denuntat chiar de fosta sotie, pe care ar fi traficat-o

Apar noi detalii din dosarul arestarii lui Alex Bodi, partenerul Biancai Dragusanu. Se pare ca milionarul si-ar fi obligat fosta sotia sa se prostitueze timp de doi ani, in Germania. in plus, chiar aceasta.

Cine este Daria Radionova, iubita lui Alex Bodi, si cum arata ea inainte de operatiile estetice. De nerecunoscut

Daria Radionova a devenit cunoscuta datoita lui Alex Bodi, iar desi apare in peisaj destul de des nimeni nu stie multe detalii despre ea. Cine este si cum arata inainte de operatiile estetice? Cine este Daria Radionova? Cum arata inainte de operatiile estetice? Multi se intreaba cum a reusit Daria Radionova sa ajunga in anturajul .

S-a aflat! Ce face, de fapt, Bianca Dragusanu in Dubai si cu cine se petrece dupa despartirea de Alex Bodi. Detalii bomba

Bianca Dragusanu se bucura de viata dupa despartirea de Alex Bodi. Aceasta si-a schimbat perspectiva si-si acorda mai multa atentie, in timpul in care Bodi se afiseaza cu Daria Radionova in grupul select de pieteni din Capitala. Cu cine petrece timpul designer-ul la Dubai? Cu cine petrece timpul Bianca Dragusanu? Distractie si afaceri in Dubai .

Alex Bodi nu sufera dupa Bianca Dragusanu. A aparut deja in bratele altei femei

Alex Bodi a dat-o uitarii pe celebra lui fosta sotie. Afaceristul a inlocuit-o la scurta vreme dupa ce au anuntat din nou o despartire. Barbatul a aparut deja in bratele altei femei. Cine este? Alex Bodi, in bratele altei femei la scurta vreme de despartirea de Bianca Dragusanu Alex Bodi si-a asumat relatia cu cea .

Ce s-a intamplat, in aceasta dimineata, la casa lui Alex Bodi. Primele imagini de la perechezitii

Alex Bodi este in vizorul oamenilor legii. Ce s-a intamplat in casa lui in aceasta dimineata? Iata imagini cu celebrul afacerist iesind din propria locuinta alaturi de mascati! Cine se mai afla in vila fostului sot al Biancai Dragusanu in timpul perchezitiilor? Alex Bodi, surprins de mascati in aceasta dimineata. Imagini de la perchezitii Ample .

Alex Bodi, fostul sot al Biancai Dragusanu, a fost retinut pentru trafic de persoane si santaj. Imagini din timpul retinerii

La finalul unei zile in care au fost mobilizati sute de politisti din intreaga tara intr-un dosar de crima organizata, vin si primele rezultate ale anchetei. Alex Bodi, fostul sot al Biancai Dragusanu, a fost retinut pentru 24 de ore, iar pe numele sau va fi facuta o propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Fostul iubit al Biancai Dragusanu, saltat de politisti in aceasta dimineata! Alex Bodi, cap al unei retele de proxenetism

Operatiune uriasa a trupelor DIICOT si a trupelor de interventie ale politiei in 28 de judete si in Capitala. Anchetatorii fac, in acest moment, peste 380 de perchezitii in 24 de dosare penale. in cadrul operatiunilor, Alex Bodi, fostul iubit al Biancai Dragusanu, a fost saltat de oamenii legii.

Cine a fost Sfantul Mina si ce minuni a savarsit. Marturisirile impresionante ale credinciosilor

Credinciosii au povestit cine este cu adevarat Sfantul Mina, in urma minunilor savarsite de acesta pentru ei. Sfantul Mare Mucenic Mina este pomenit in calendarul ortodox la fiecare 11 noiembrie. Sfantul Mina face minuni pe banda rulanta celor ce se roaga la racla moastelor lui. La ce biserica din Bucuresti sunt depuse mostele Sfantului Sfantul .

Zi grea pentru Alex Bodi! Ce veste urmeaza sa primeasca fostul sot al Biancai Dragusanu

Vestile rele curg lin in viata lui Alex Bodi. Ce se intampla acum cu fostul partener al Biancai Dragusanu. Afaceristul a fost ieri, 11 noiembrie, saltat de mascati in urma unor perchezitii DIICOT. Noua veste grea pentru Alex Bodi Alex Bodi a fost saltat de mascati in cursul zilei de ieri, 11 noiembrie, iar in .

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1974 seconds )