Libnet.ro
UNICEF

05:00

Cine este femeia care a predat Politiei geanta cu 16.000 de euro pierduta de o tanara: are doi copii copii si traieste in conditii modeste

Adevărul Adevărul,
Cine este femeia care a predat Politiei geanta cu 16.000 de euro pierduta de o tanara: are doi copii copii si traieste in conditii modeste

Politia Romana i-a acordat femeii care predat oamenilor legii geanta cu 16 mii de euro pe care o tanara din Braila a pierdut-o intr-un restaurant din Arges o Diploma de merit in semn de recunoasterea acalitatii morale. continuă pe Adevărul

Femeia care a predat Politiei geanta cu 16.000 de euro pierduta de o tanara a primit o Diploma de merit. Are doi copii copii si traieste in conditii modeste

Politia Romana i-a acordat femeii care predat oamenilor legii geanta cu 16 mii de euro pe care o tanara din Braila a pierdut-o intr-un restaurant din Arges o Diploma de merit in semn de recunoasterea acalitatii morale.

Cine este barbatul care a fost injunghiat in apropierea statiei de metrou Politehnica

A fost panica, joi seara, in Capitala, dupace un tanar de 26 de ani a alertat autoritatile dupa ce a fost injunghiat. Barbatul spune ca a fost luat prinsurprindere, fiind.

Cine este si ce avere are noua sefa a CSM: Simona Marcu detine terenuri in Alexandria

Judecatoarea Simona Camelia Marcu va conduce in acest am Consiliul Superior al Magistraturii. Aceasta a fost aleasa in functia de presedinte al CSM in sedinta de vineri, care a fost prezidata de.

Codrin Stefanescu: Pana in primavara trebuie sa stabilim cine este prezidentiabilul PSD, trebuie sa-l aparam cu dintii / PSD nu are tabere, pentru ca PSD nu este partid de lider

Codrin Stefanescu, secretar general adjunct al PSD si unul dintre apropiatii lui Liviu Dragnea, a declarat joi ca partidul trebuie sa stabileasca pana in primavara candidatul la prezidentialele din 2019. Trebuie sa-l aparam cu dintii pentru ca va fi vinovatul de serviciu al statului paralel, a spus Stefanescu la Antena 3. El a respins ideea existentei unor tabere in partid, spunand ca PSD nu este partid de lider.

Flavia, o fetita de 13 ani din Baia Mare, a nascut de Craciun, in baie. Cine este tatal

Caz socant in Baia Mare, acolo unde o fetita de clasa a VII-a a nascut acasa, in baia apartamentului in care locuieste alaturi de parinti si de fratele sau. Totul s-a.

Cine este romanca ucisa cu cruzime in Londra. Suspectul de omor, avea antecedente pentru viol, loviri si furturi

Romanca ucisa pe 3 ianuarie pe o strada din Londra este Elisabeta Lacatusu, o vasluianca stabilita de mai multi ani in Marea Britanie. Suspectul crimei este un fost iubit al femeii, un barbat.

CSM si-a ales noua conducere. Cine este presedintele Consiliului

Noul presedinte al Consiliului Superior al Magistraturii este, incepand de vineri, judecatoarea Simona Camelia Marcu. Functia de vicepresedinte al CSM va fi ocupata de procurorul Codrut Olaru.

Cine este romanca ucisa cu bestialitate la Londra

Romanca ucisa pe 3 ianuarie pe o strada din Londra, in apropierea unei gradinite, este Elisabeta Lacatusu, o vasluianca stabilita de mai multi ani in Marea Britanie. Suspectul crimei este un.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )