Libnet.ro
UNICEF

23:00

Cine este femeia despre care a vorbit Papa Francisc la Iasi. Bunicii viseaza cand nepotii merg inainte, iar nepotii au curaj cand iau radacini de la bunici

Adevărul Adevărul,
Cine este femeia despre care a vorbit Papa Francisc la Iasi. Bunicii viseaza cand nepotii merg inainte, iar nepotii au curaj cand iau radacini de la bunici

Un profesor de la Institutul Teologic Romano-Catolic Sfantul Iosif din Iasi a facut publica o imagine cu batrana despre care a vorbit Papa Francisc pe scena de la Iasi, de 1 iunie. continuă pe Adevărul

Cine este bunica de care a vorbit Papa Francisc la Iasi. Batrana venise sa-l vada pe Suveranul Pontif cu nepotul sau de doar doua luni

In vizita sa la Iasi, Papa Francisc a marturisit ca a ramas impresionat de o batrana, care si-a adus nepotul de doar doua luni sa-l vada pe Suveranul Pontif. in discrsul sau, acesta a amintit de.

Aeronava care il transporta pe Papa Francisc nu mai merge la Bacau. Va ateriza la Targu Mures

Programul Suveranului Pontif a fost modificat, din cauza conditiilor meteo, astfel ca aeronava care il va transporta pe Papa Francisc va ateriza la Targu Mures, in loc de Bacau, asa cum era programat pentru a doua zi a vizitei sale in Romania, relateaza Mediafax.

Cine este batrana care l-a emotionat pe Papa Francisc la Iasi / Imaginea acesteia a devenit virala

In timpul vizitei sale la Iasi, Papa Francisc si-a intrerupt discursul pentru a povesti despre momentul care l-a impresionat cel mai tare - o batrana ce isi tinea in brate nepotul de nici doua luni. Un preot romano-catolic a facut publica imaginea femeii, iar aceasta s-a viralizat rapid.

Momentul care l-a emotionat pe Papa Francisc, la Iasi: Uite, acum si eu pot sa visez

Papa Francisc si-a intrerupt discursul pe care l-a rostit la Iasi, in fata a peste 150. 000 de oameni adunati in zona Palatului Culturii, si a povestit un moment care l-a emotionat in vizita sa din capitala Moldovei.

Cu ce masina a plecat Papa Francisc de la Aeroportul Otopeni. Nu a fost Dacia Papamobil!

Toata lumea a fost curioasa sa vada cu ce masina a plecat Papa Francisc de la Aeroportul Otopeni. Toti cei de fata au fost surprinsi cand au vazut ca masina care l-a transportat nu era cea despre care s-a vorbit. Papa Francisc a venit in Romania vineri, 31 mai. Avionul sau a aterizat pe Aeroportul [] .

Ce este Sfantul Rozariu, cea mai importanta rugaciune catolica pe care o va rosti Papa Francisc in vizita sa in Romania

Papa Francisc isi incepe vineri vizita istorica in tara noastra. Momentul este unul cu totul special, marcat de o serie de premiere care pareau sa ramana pentru totdeauna la nivel de dorinte. Una.

Povestea impresionanta a icoanei la care se va inchina Papa Francisc in vizita la Iasi - FOTO

Papa Francisc se va inchina la Iasi in fata uneia dintre cele mai cunoscute icoane ale catolicismului din Romania, icoana Fecioarei Maria cu pruncul Isus de la Sanctuarul din Cacica, judetul Suceava. Aceasta a.

FOTO Primele imagini din avionul care il aduce pe Papa Francisc in Romania

Au aparut primele imagini din avionul in care se afla Papa Francisc, care viziteaza Romania in perioada 31 mai si 2 iunie.

Papa Francisc, la Blaj: Aceste tinuturi cunosc bine ceea ce inseamna suferinta oamenilor atunci cand greutatea ideologiei sau regimului este mai puternica decat viata(VIDEO)

Papa Francisc a vorbit duminica, in discursul rostit pe Campia Libertatii de la Blaj, despre suferintele indurte de romani de-a lungul istorie, in momentele in care greutatea ideologiei sau a regimului este.

Papa Francisc in Romania. Cine este Papa Francisc si cum a ajuns in fruntea Bisericii Catolice

Papa Francisc in Romania. Papa Francisc nascut Jorge Mario Bergoglio, n. 17 decembrie 1936,Flores, Argentina),este al 266-lea episcop al Romei si papa al Bisericii Catolice, ales la 13 martie 2013.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )