Libnet.ro
UNICEF

16:00

Aeronava care il transporta pe Papa Francisc nu mai merge la Bacau. Va ateriza la Targu Mures

Hotnews Hotnews,
 Aeronava care il transporta pe Papa Francisc nu mai merge la Bacau. Va ateriza la Targu Mures

Programul Suveranului Pontif a fost modificat, din cauza conditiilor meteo, astfel ca aeronava care il va transporta pe Papa Francisc va ateriza la Targu Mures, in loc de Bacau, asa cum era programat pentru a doua zi a vizitei sale in Romania, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Avionul care il transporta pe Papa Francisc nu mai aterizeaza la Bacau din cauza vremii

Program de zbor al Papei Francisc a fost modificat in a doua zi de vizita in Romania, din cauza vremii. Astfel, aeronava care il va transporta va ateriza la Targu Mures, in loc de Bacau, asa cum era programat.

Papa Francisc in Romania. Programul Suveranului Pontif a fost modificat din cauza conditiilor meteo

Papa Francisc in Romania. Aeronava care il va transporta pe Papa Francisc sambata dimineata, in drumul sau catre Miercurea Ciuc, va ateriza la Targu Mures din cauza conditiilor meteo nefavorabile, si nu.

Papa Francisc in Romania. Imagini din avionul Suveranului Pontif. Papa are in fata sa o icoana cu Fecioara Maria impreuna cu Iisus Hristos

Papa Francisc in Romania. Antena 3 a prezentat imagini cu aeronava Alitalia cu Papa Francisc, cu care a inceput calatorie spre Romania. Papa Francisc in RomaniaSuveranul Pontif este asezat pe.

Vedeta din Romania care il va insoti pe Papa Francisc in avionul spre Bucuresti. Este de la PRO TV

Vedeta care il va insoti pe Papa Francisc in avionul spre Bucuresti este una dintre putinii oameni privilegiati sa stea alaturi de Suveranul Pontif atat de aproape. Selectia a fost foarte riguroasa pentru ca este nevoie de securitate sporita. Papa Francisc va sosi in Romania pe 31 mai si va face o vizita prin anumite [] .

Povestea impresionanta a icoanei la care se va inchina Papa Francisc in vizita la Iasi - FOTO

Papa Francisc se va inchina la Iasi in fata uneia dintre cele mai cunoscute icoane ale catolicismului din Romania, icoana Fecioarei Maria cu pruncul Isus de la Sanctuarul din Cacica, judetul Suceava. Aceasta a.

FOTO Primele imagini din avionul care il aduce pe Papa Francisc in Romania

Au aparut primele imagini din avionul in care se afla Papa Francisc, care viziteaza Romania in perioada 31 mai si 2 iunie.

Ce este Sfantul Rozariu, cea mai importanta rugaciune catolica pe care o va rosti Papa Francisc in vizita sa in Romania

Papa Francisc isi incepe vineri vizita istorica in tara noastra. Momentul este unul cu totul special, marcat de o serie de premiere care pareau sa ramana pentru totdeauna la nivel de dorinte. Una.

Papa Francisc la Bucuresti. Traseul si orele la care va merge cu papamobilul

Papa Francisc la Bucuresti. Suveranul Pontif a aterizat pe Aeroportul International Henri Coanda la ora 11:15. Aeronava a oprit in fata salonului Prezidential.

Papa Francisc in Romania. Papa s-a imbarcat in avion. Imagini cu aeronava care il va aduce pe Suveranul Pontif in tara noastra - VIDEO

Update:Papa Francisc s-a imbarcat in avionul care il va aduce in Romania. Suveranul Pontif a salutat echipajul avionului. Papa Francisc in Romania. Avionul cu care Papa Francisc va pleca este pregatit.

VIDEO Papa Francisc la Bucuresti: Suveranul Pontif si Patriarhul Daniel au rostit rugaciunea Tatal nostru, in Catedrala Mantuirii Neamului / A mers cu papamobilul si a salutat multimea, in pofida ploii torentiale

Papa Francisc si-a inceput, vineri, prima zi a vizitei de trei zile in Romania, la 20 de ani dupa cea a Papei Ioan Paul al II-lea. Suveranul Pontif a mers la Palatul Cotroceni, unde a spus, in discursul sau, ca, in pofida numeroaselor dificultati si lipsuri, in ultimii 30 de ani Romania a facut multi pasi inainte in cadrul proiectului democratic la care s-a angajat. De asemenea, el a avut un mesaj pentru romanii din diaspora si a adus un omagiu sacrificiilor facute de atatia fii si fiice ale Romaniei, care, cu cultura si patrimoniul lor, imbogatesc cultura altor tari. Papa Francisc s-a intalnit apoi cu Patriarhul Daniel si a transmis un apel la unitate: Dragi frati, sa mergem impreuna, spre lauda Preasfintei Treimi si spre beneficiul reciproc, pentru a-i ajuta pe fratii nostri sa-l vada pe Iisus. Reinnoiesc recunostinta mea si va asigur de afectiunea, prietenia si rugaciunea mea si a Bisericii Catolice. ---------------Papa Francisc la Bucuresti: Peste 15. 000 de pelerini au participat la evenimente19:34 Slujba s-a incheiat. in sunetele orgii de la Sf Iosif, Papa Francisc se urca din nou in papamobil pentru a merge spre Ateneu, unde sute de oameni il asteapta, in ciuda ploii care a inceput in Bucuresti18:20 Slujba din Catedrala Sfantul Iosif a inceput cu Tatal Nostru18:08 Papa Francisc a sosit cu papamobilul la Catedrala Catolica Sfantul Iosif, fiind aplaudat de mii de oameni aflati pe traseu18:01 La Catedrala a ajuns si premierul Viorica Dancila / Din multime s-au auzit cateva huiduieli17:56 Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa au ajuns la Catedrala Sf Iosif, unde Papa va oficia o slujba / intre timp, coloana de masini care insoteste papamobilul se indreapta spre catedrala, in timp ce Francisc saluta oamenii 17. 14 Suveranul Pontif rosteste rugaciunea Tatal nostru, alaturi de Patriarhul Daniel si de pelerini, in Catedrala Mantuirii Neamului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )