Libnet.ro
UNICEF

13:00

Cine este fiica adoptiva a Stelei Popescu

Hotnews Hotnews,
 Cine este fiica adoptiva a Stelei Popescu

Stela Popescu nu a avut copii, insa a infiat-o pe fata fratelui fostului ei sot, Puiu Maximilian. Fiica adoptiva a Stelei Popescu, Doina Maximilian, este casatorita cu celebrul actor Radu Gheorghe. continuă pe Hotnews

Ea e femeia care o va mosteni pe Stela Popescu! Cum arata Doina Maximilian, fiica adoptiva a artistei

Doina Maximilian este fiica Stelei Popescu, adoptata de mica. Aceasta e de fapt fata fratelui regretatului ei sot, Puiu Maximilian. Fiica adoptiva a acesteia a sunat la 112, dupa ce a.

Ce este si cum RECUNOSTI un ACCIDENT VASCULAR CEREBRAL. Aceasta a fost si CAUZA mortii Stelei Popescu

Stela Popescu a fost gasita moarta de catre fiica sa adoptiva, joi. Marea actrita ar fi murit in urma unui accident vascular cerebral. Potrivit neurologului Nicolae Bogdan, din Salaj, accidentul.

Colegii de breasla, indurerati de moartea Stelei Popescu: A fost o actritaiubita a carei moarte a fost grabita de indiferenta, prostia si ipocrizia celorlalti

Actrita Stela Popescu a murit, joi, cu o luna inainte sa implineasca 82 de ani. A fost gasita fara suflare in holul propriei case, de fiica adoptiva, Doina. Mai multi colegi de breasla, dar si critici de teatru si film, si-au exprimat durerea pricinuita de trecerea sa in nefiinta, vorbind si despre faptul ca actrita ar fi putut fi ajutata, dand semne ca ceva nu este in regula, inca de marti seara cand urca pe scena la Gala Femeilor de Succes.

Nico, mesaj emotionant dupa moartea Stelei Popescu

Stela Popescu s-a stins din viata fulgerator, in casa sa din Bucuresti. Artista in varsta de 81 de ani a fost gasita fara suflare de catre fiica sa. Primele indicii arata ca ar fi alunecat.

Prima aparitie a Stelei Popescu pe o scena de teatru. Galerie FOTO

Prima aparitie a Stelei Popescu pe o scena de teatru a fost ca un magnet pentru public, care a indragit-o si urmarit-o fara incetare. Regretata Stela Popescu a renuntata la.

Loredana, marturisire dupa moartea Stelei Popescu

Stela Popescu a murit. Celebra cantareata Loredana Groza i-a adus un ultim omagiu actritei Stela Popescu care s-a stins din viata la 81 de ani. Lori a povestit cum a cunoscut-o pe Stela Popescu si cum o.

Stela Popescu a murit. Cine este primul sot al marii actrite

Stela Popescu era casatorita de opt ani cu regizorul Dan Puican, cand si-a intalnit marea iubire a vietii ei, pe cunoscutul textier Puiu Maximilian. Dupa cateva .

Mesajul transmis de Gabriela Firea dupa moartea Stelei Popescu

Stela Popescu a murit. Gabriela Firea, primarul Capitalei, a transmis un mesaj emotionant dupa ce marea actrita Stela Popescu s-a stins din viata. Stela Popescu a murit. A incetat azi sa mai.

Reactia emotionanta a Tamarei Buciuceanu Botez dupa ce a aflat de moartea Stelei Popescu: A fost cea mai buna prietena a mea...

Stela Popescu a murit. Romania e in doliu dupa decesul Stelei Popescu, iar trecerea ei in nefiinta este deplansa de toti colegii ei. Marea actrita Tamara Buciuceanu Botez a izbucnit.

Radu Banciu, dupa moartea Stelei Popescu: Nu aducem un serviciu lumii in care traim pupandu-i in c*r pe toti cei care nu merita (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu reactiile dupa decesul actritei Stela Popescu. Stela Popescu a fost bine lansata pe orbita de acest Misu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )