Libnet.ro
UNICEF

18:15

Cine este Ioan Mircea Pascu, propunerea PSD pentru functia de Comisar European in locul Corinei Cretu

Antena3 Antena3,
Cine este Ioan Mircea Pascu, propunerea PSD pentru functia de Comisar European in locul Corinei Cretu

PSD il propune pe Ioan Mircea Pascu pentru functia de Comisar European pentru Politica Regionala dupa demisia Corinei Cretu, aleasa recent europarlamentar pe listele Pro Romania. Pascu ar urma sa fie. continuă pe Antena3

Propunere-surpriza: Ioan Mircea Pascu va fi propus de Dancila comisar european interimar. Pascu era in dizgratia lui Dragnea

PSD a decis vineri sa-l propuna pe Ioan Mircea Pascu in functia de comisar european interimar pana in luna octombrie, sustin surse din partid pentru Adevarul. Corina Cretu, cea care ocupa momentan aceasta functie, fost aleasa europarlamentar pe listele ProRomania si va alege mandatul din Parlamentul European. Functia de europarlamentar e incompatibila cu cea de comisar european.

DANCILA, DESPRE POSTUL DE COMISAR EUROPEAN: PSD il propune pe Ioan Mircea Pascu in locul Corinei Cretu

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca PSD il propune pe Ioan Mircea Pascu postul de comisar european detinut de Corina Cretu, care a obtinut un mandat de europarlamentar, Postul de vicepremier detinut de Viorel Stefan va fi preluat de Eugen Teodorovici.

PSD il propune comisar european interimar pe Ioan Mircea Pascu. Dancila: E un portofoliu important, Romania trebuie reprezentata

Premierul Viorica Dancila a anuntat, vineri, ca il va propune pe fostul europarlamentar Ioan Mircea Pascu sa ocupe interimar locul de comisar european lasat vacant de Corina Cretu.

Ioan Mircea Pascu, scos de pe liste de Liviu Dragnea, facut comisar european de Viorica Dancila (VIDEO)

Fostul europarlamentar, Ioan Mircea Pascu, a fost desemnat in sedinta CExN al PSD comisar european interimar din partea Romaniei in locul Corinei Cretu, fost comisar european pe Dezvoltare Regionala aleasa.

Dancila: Mircea Pascu, sustinut pentru functia de comisar european interimar

Fostul europarlamentar Mircea Pascu este sustinut pentru functia de comisar european interimar, a an.

Cine este George Puscas. Atacantul nationalei Romaniei U21 are o poveste impresionanta

George Puscas, 23 de ani, nascut in Marghita, Bihor, inceput bulversant, pasiune pentru fotbal aprinsa, legenda a tricolorilor. Batea mingea peste tot, pe unde apuca, iar de la stresat vecinii de la blocuri a ajuns atacant la U. S Citta di Palermo. Cine este George Puscas, atacantul nationalei Romaniei U21, si ce poveste are George Puscas .

Cine este prima adversara a Simonei Halep la Wimbledon. Marile rivale o asteapta in teren

Simona Halep a fost eliminata in sferturile de finala ale turneului de la Eastbourne, dar continua aventura cu turneul de la Wimbledon. Daca va trece in primul tur de Aliaksandra Sasnovich, Simona s-ar putea duela in turul secund cu Mihaela Buzarnescu. Aliaksandra Sasnovich este prima adversara a Simonei Halep la Wimbledon Simona Halep si-a aflat .

Cine este Angelique Kerber, adversara Simonei Halep de la Eastbourne. Foarte periculoasa!

Simona Halep joaca joi, 27 iunie, de la ora 14:30, in sferturile de finala ale turneului de la Eastbourne, impotriva numarului 5 mondial, Angelique Kerber. Simona a vorbit despre duelul cu sportiva din Germania, despre care a spus ca este foarte periculoasa. Va fi a 11-a intalnire directa dintre cele doua jucatoare de tenis. Angelique .

Cine este Lizeta Haralambie, avocata lui Radu Mazare. Aparitiile extravagante, strans legate de cercurile mondene in care se invarte

Lizeta Haralambie este cunoscuta ca fiind avocata lui Radu Mazare. De la prima aparitie publica nu titualura sa a atras atentia tuturor, ci felul in care se imbraca aceasta. Postarile sale din mediul online o arata ca fiind o impatimita a lumii mondene, de unde stilul extravagant. Lizeta Haralambie: aparitii ametitoare din lumea mondena Lizata .

Cine este cel mai bogat bugetar din Romania. Are salariul dublu fata de Klaus Iohannis

Narcis Neaga, seful Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) din 7 mai 2018, fost consilier personal al ministrului Transporturilor, si-a publicat veniturile integrale pe care le-a realizat anul precedent, fiind presat de presa, dupa ce in prima instanta prezentase o declaratie in care erau acoperite cu marker negru principalele castiguri. Narcis Neaga, seful .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )