Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ioan Mircea Pascu, scos de pe liste de Liviu Dragnea, facut comisar european de Viorica Dancila (VIDEO)

B1 B1,
Ioan Mircea Pascu, scos de pe liste de Liviu Dragnea, facut comisar european de Viorica Dancila (VIDEO)

Fostul europarlamentar, Ioan Mircea Pascu, a fost desemnat in sedinta CExN al PSD comisar european interimar din partea Romaniei in locul Corinei Cretu, fost comisar european pe Dezvoltare Regionala aleasa. continuă pe B1

Propunere-surpriza: Ioan Mircea Pascu va fi propus de Dancila comisar european interimar. Pascu era in dizgratia lui Dragnea

PSD a decis vineri sa-l propuna pe Ioan Mircea Pascu in functia de comisar european interimar pana in luna octombrie, sustin surse din partid pentru Adevarul. Corina Cretu, cea care ocupa momentan aceasta functie, fost aleasa europarlamentar pe listele ProRomania si va alege mandatul din Parlamentul European. Functia de europarlamentar e incompatibila cu cea de comisar european.

Cine este Ioan Mircea Pascu, propunerea PSD pentru functia de Comisar European in locul Corinei Cretu

PSD il propune pe Ioan Mircea Pascu pentru functia de Comisar European pentru Politica Regionala dupa demisia Corinei Cretu, aleasa recent europarlamentar pe listele Pro Romania. Pascu ar urma sa fie.

DANCILA, DESPRE POSTUL DE COMISAR EUROPEAN: PSD il propune pe Ioan Mircea Pascu in locul Corinei Cretu

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca PSD il propune pe Ioan Mircea Pascu postul de comisar european detinut de Corina Cretu, care a obtinut un mandat de europarlamentar, Postul de vicepremier detinut de Viorel Stefan va fi preluat de Eugen Teodorovici.

PSD il propune comisar european interimar pe Ioan Mircea Pascu. Dancila: E un portofoliu important, Romania trebuie reprezentata

Premierul Viorica Dancila a anuntat, vineri, ca il va propune pe fostul europarlamentar Ioan Mircea Pascu sa ocupe interimar locul de comisar european lasat vacant de Corina Cretu.

Dancila: Mircea Pascu, sustinut pentru functia de comisar european interimar

Fostul europarlamentar Mircea Pascu este sustinut pentru functia de comisar european interimar, a an.

Ion Cristoiu: Mesajul pentru PSD a fost simplu. Cine va face ca Liviu Dragnea, ca el va sfarsi

Jurnalistul Ion Cristoiu a precizat ca episodul luarii cu duba a lui Liviu Dragnea este un semnal clar pentru toata lumea ca suveranitatea, statul paraleldevin subiecte inchise pentru PSD. in cazul lui.

Oprisan, despre Dancila: E o femeie cinstita si desteapta. Era terorizata de Liviu Dragnea

Liderul PSD Vrancea, Marian Oprisan, a declarat, la finalul sedintei Comitetului Executiv al PSD, ca ar fi sustinut-o pe Viorica Dancila la sefia PSD si daca nu ar fi fost premier, pentru ca este o femeie desteapta, determinata si cinstita, dar care a fost terorizata de Liviu Dragnea.

Marian Oprisan: Liviu Dragnea o teroriza pe Viorica Dancila (VIDEO)

Baronul Marian Oprisan a declarat, vineri, dupa sedinta CEx a PSD ca Liviu Dragnea o teroriza pe Viorica Dancila. Oprisan a reiterat faptul ca o va sustine pe Dancila sa sefia partidului, sambata, la.

Economica.net: Cumatrul lui Liviu Dragnea, cel mai profitabil latifundiar de pe terenul statului

Sorin Paul Stanescu, nasul de cununie al lui Valentin Dragnea, fiului fostului lider al PSD Liviu Dragnea, este cel mai profitabil latifundiar de pe terenurile statului, arata calculele realizate de Economica. net.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )