Libnet.ro
UNICEF

13:30

Cine este Ionut Vulpescu, propus pentru functia de ministru al Culturii

Adevărul Adevărul,
Cine este Ionut Vulpescu, propus pentru functia de ministru al Culturii

Ionut Vulpescu ar putea reveni, de maine, in functia de ministru al Culturii si Identitatii Nationale, dupa ce a detinut aceasta functie timp de 11 luni, pana in noiembrie 2015. continuă pe Adevărul

GUVERN PATAT. Ionut Vulpescu, propus ca ministru al Culturii, a fost consilierul lui Ion Iliescu

Ionut Vulpescu, propus pentru functia de ministru al Culturii, este un apropiat al presedintelui de onoare al PSD, Ion Iliescu, fiind consilier al acestuia.

Cine este Mihaela Toader, propusa pentru Fonduri Europene

Mihalea Toader, propusa de PSD pentru a fi ministru delegat al Fondurilor Europene in Guvernul Grindeanu, a ocupat in ultima perioada functia de director in Ministerul Fondurlor Europene.

Ionut Vulpescu, din nou in carti la Ministerul Culturii si Identitatii Nationale. Adora carti precum Micul print si Marele Gatsby

Targovisteanul Ionut Vulpescu, in varsta de 40 de ani, fost elev al Seminarului Teologic din Targoviste, a fost propus pentru a prelua portofoliul de la Ministerul Culturii, in cabinetul Grindeanu. Vulpescu a studiat Filosofia la Universitatea din Bucuresti, dar a urmat si cursurile Facultatii de Teologie Ortodoxa Bucuresti.

Cine este Florin Jianu, nominalizat ca ministru pentru IMM-uri

Florin Jianu, nominalizarea pentru functia de ministru pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat in Guvernul Grindeanu, a fost ministru delegat pentru IMM, Mediul de Afaceri si Turism in Cabinetul Ponta III, in perioada martie-decembrie 2014.

Cine este Mihaela Virginia Toader, ministrul propus pentru Fondurile Europene

Mihaela Virginia Toader a fost propusa de Liviu Dragnea ca ministru delegat pentru Ministerul Fondurilor Europene, in Guvernul condus de Sorin Grindeanu.

Guvernul Grindeanu reinfiinteaza Ministerul Turismului: cine este ministrul propus Mircea-Titus Dobre

Ministerul Turismului a fost reinfiintat in noul Guvern, dupa ce ani de zile nu a existat un minister dedicat pentru domeniul turistic. Ministrul numit la conducerea Ministerului Turismului este Mircea-Titus Dobre 39 ani), deputat de Constanta, ales.

Cine este Viorel Stefan, posibilul ministru al Finantelor in Guvernul Grindeanu

Deputatul PSD Viorel Stefan, 62 de ani, seful comisiei de buget finante al Camerei Deputatilor ar putea fi validat ca ministru de Finante, potrivit unor surse din PSD. Stefan a mai fost in carti pentru preluarea aceluiasi minister imediat dupa arestarea fostului ministru Darius Valcov, dar premierul de atunci l-a preferat pe Eugen Teodorovici. Stefan este membru PSD din 1993, el avand la activ trei mandate de senator si doua de deputat.

Ce SCRIE presa internationala despre Sorin GRINDEANU, a doua nominalizare PSD, pentru functia de PREMIER. Desemnarea noului prim-ministru, AMPLU DEZBATUTA

Desemnarea lui Sorin Grindeanu in functia de prim-ministru a fost amplu dezbatuta si in presa internationala. Reuters, France Presse sau EFE sunt cateva dintre agentiile de presa care au.

Guvernul Grindeanu reinfiinteaza Ministerul Turismului: cine este ministrul desemnat Mircea-Titus Dobre

Ministerul Turismului a fost reinfiintat in noul Guvern, dupa ce ani de zile nu a existat un minister dedicat pentru domeniul turistic. Ministrul numit la conducerea Ministerului Turismului este Mircea-Titus Dobre 39 ani), deputat de Constanta, ales.

Statele Unite au publicat un raport despre presupusele imixtiuni ale Moscovei in alegerile prezidentiale. Cine este de fapt Guccifer 2.0

Departamentul american pentru Securitate Interna si FBI au dat publicitatii un raport in care sunt date detalii cu privire la presupusele imixtiuni ale Moscovei cu scopul de a influenta sau perturba scrutinul prezidential din Statele Unite .

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )