Libnet.ro
UNICEF

07:45

Cine este Jennifer Brady, adversara Simonei Halep din turul 1 la Australian Open. Singura jucatoare care ar putea sa o elimine din turneu

Playtech Playtech,
Cine este Jennifer Brady, adversara Simonei Halep din turul 1 la Australian Open. Singura jucatoare care ar putea sa o elimine din turneu

Simona Halep joaca marti, 21 ianuarie, de la ora 10:00 in turul 1 la Australian open, primul Grand Slam al anului. Specialistii considera ca sportiva din Statele Unite ale Americii are mari sanse sa o elimine pe Halep, unii dintre ei mizand chiar pe victoria americancei. Jennifer Brady este adversara Simonei Halep din turul 1 . continuă pe Playtech

Cine transmite la TV meciul Simonei Halep cu Jennifer Brady, din turul 1 la Australian Open

Simona Halep debuteaza marti, 21 ianuarie, la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, dupa ce la Adelaide s-a oprit in faza sferturilor de finala, fiind eliminata de Aryna Sabalenka. Numarul 3 WTA joaca in primul tur impotriva americancei Jeniffer Brady locul 49 WTA). Simona Halep Jennifer Brady, in primul tur la .

Simona Halep - Jennifer Brady: Organizatorii au anuntat ora meciului

Partida Simona Halep - Jennifer Brady va deschide sesiunea de seara pe Margaret Court Arena in ziua a doua a primului turneu de Mare Slem al anului. Asta inseamna ca fanii tenisului din Romania vor putea urmari debutul Simonei la Australian Open 2020, marti dimineata, de la ora 10.

Australian Open: Programul zilei a doua - Cand se va juca Simona Halep vs Jennifer Brady

Organizatorii de la Australian Open au anuntat deja programul zilei de marti, o zi in care va intra in scena si Simona Halep. Meciul fostei finaliste de la Melbourne cu Jennifer Brady va avea loc pe Margaret Court Arena, in sesiunea de seara.

Cine este Diana Morar, secretarul de stat cu 16 case si 16 terenuri. Cu ce s-a ocupat tatal ei in perioada comunismului

In Romania lucrului bine facut, avem parte de oameni politici cu trecuturi, care mai de care, mai pestrite, cu averi aparute peste noapte, cu sume mari de bani, nejustificati, in conturi bancare. in articolul de fata va propunem spre analiza un astfel personaj, mioritic. Cine este Diana Morar, secretarul de stat cu 16 case si .

Cine este iubita lui Sorin Oprescu. Fostul edil al Capitalei, tratament special din partea Adrianei

Fostul primar al Capitalei Sorin Oprescu are o iubita mult mai tanara decat el, motiv pentru care multi il invidiaza. Adriana a fost surprinsa zilele trecute in Bucuresti, in timp ce cobora dintr-o masina de lux si se indrepta spre o cofetarie de fite. Sorin Oprescu are o iubita mult mai tanara decat el Adriana .

Cine este militarul care s-a sinucis in post, la Cluj-Napoca. Cum l-au gasit colegii

Barbatul care si-a pus capat zilelor, cand era pe post, la Cluj-Napoca, a fost descoperit de catre colegii sai. Militarul s-a sinucis intr-o garnizoana, iar identitatea sa a fost facuta publica, de catre autoritati. A fost deschisa si o ancheta in urma mortii sale, pentru a putea fi stabilit ce l-a detarminat pe militarul MApN .

DigiSport: Pentru mine este Diavolul tasmanian! Intra mereu in incurcaturi. Caracterizare inedita a Simonei Halep

Simona Halep 28 de ani, locul 4 WTA) este foarte bucuroasa pentru faptul ca in viata ei a aparut Darren Cahill. intr-un material video, realizat recent de catre unul dintre sponsorii ei comerciali, Simo a spus ca ar vrea sa castige Australian Open si pentru Cahill si a povestit cum s-a schimbat ca fire de cand colaboreaza cu australianul.

Va fi lansat primul documentar despre cariera Simonei Halep: O aseman cu Diavolul Tasmanian VIDEO

Simona Halep, in varsta de 28 de ani, va avea primul documentar despre cariera sa, regizat de Radu Muntean 48 de ani).

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )