Libnet.ro
UNICEF

22:00

Cine este iubitul Irinei Rimes, pentru care artista s-a mutat in Franta

ADPM ADPM,
Cine este iubitul Irinei Rimes, pentru care artista s-a mutat in Franta

Irina Rimes s-a indragostit nebuneste de un tanar artist din Franta, tara in care de altfel s-a si mutat pentru a fi aproape de barbatul iubit. Iata cine este iubitul Irinei Rimes. continuă pe ADPM

Cine este iubitul Irinei Rimes, de fapt. Pentru el a luat decizia radicala de a parasi Romania

Irina Rimes a luat o decizie radicala dupa ce s-a indragostit. Artista a ales sa paraseasca tara pentru iubitul ei. Cine este misteriosul barbat care i-a furat inima vedetei? Cine i-a furat inima artistei? Irina Rimes este o artista foarte apreciata. Tanara se bucura de succes pe plan profesional, iar mai nou, se pare ca .

Cine este calugarita care s-a vindecat de covid-19, la 117 ani. Andre are o poveste uluitoare

O calugarita din Franta este cea mai varstnica persoana care s-a vindecat de Covid-19. Femeia va implini zilele urmatoare varsta de 117 ani. S-a vindecat de Covid la 117 ani Calugarita Lucile Random s-a alaturat unui ordin caritabil in anul 1944, luadu-si numele de sora Andre. in prezent femeia locuieste la un centru pentru varstnici .

Cine este Cristina Batlan, singura femeie de la Imperiul Leilor. Din ce a facut bani multi

Cristina Batlan este fondatoarea brandului de incaltaminte Musette. Ea este al doilea lei care intra in show-ul Imperiul Leilor. De la varsta de 19 ani este in lumea afacerilor, atunci cand a realizat ca nu o sa profeseze ca avocat, renuntand la cursurile Facultatii de Drept. Cine este Cristina Batlan, singura femeie de la Imperiul .

EXCLUSIV S-a aflat cine este unul dintre salvatorii de la metrou. E baiatul unui fotbalist celebru, reactia de ultim moment

Ieri, in jurul orei 15:35, la statia de metrou Dristor 1, linia 2, a avut loc un incident. Astfel ca o fata a sarit pe linia de metrou. Imaginile care au fost surprinse arata cum o alta femeie de pe peron i-a facut semn disperata sa se ridice, tragand-o in ultima clipa inainte de a .

Cine este marea castigatoare a premiului Loto. A luat 1,72 milioane de euro

Pe 7 februarie 2021 a avut o noua extragere Loto 649 si deja avem un castigator. Suma stransa pentru aceasta nou extragere a fost de peste 1,72 milioane de euro. Premiul a fost castigat la Categoria I-a. Deja s-a aflat si castigatorul extragerii Loto din 7 februarie. La 60 de ani a devenit milionara la .

CTP, motivul pentru care romanii se inghesuie sa faca vaccinul anti-Covid-19: Musai ne trebuie, din aceasta cauza

Gazetarul Cristian Tudor Popescu dezvaluie principalul motiv al epuizarii locurilor disponibile penru vaccinarea anti-Covid-19, astfel ca romanii au luat cu asalt toate mijloacele prin care s-au putut programa. Cu o ironie care ne pune pe ganduri, CTP subliniaza inca o data ca la romani merge si asa. Promovarea campaniei de vaccinare este slaba Criticul si .

CNSU a actualizat lista tarilor cu risc epidemiologic ridicat pentru care se instituie carantina

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a actualizat, joi, lista tarilorzonelorteritoriilor cu risc epidemiologic ridicat, pentru care se instituie carantina.

Viata Irinei Rimes s-a schimbat radical. Cine este francezul alaturi de care s-a mutat intr-un apartament inchiriat

Irina Rimes traieste o frumoasa poveste de dragoste in Franta. Cantareata s-a indragostit iremediabil de un tanar francez, tot artist, cu care s-a mutat. Numele noului ei iubit este David Goldcher. Acesta.

Cine este procurorul care vrea renumararea voturilor de la Sectorul 1 si in ce context apare solicitarea Sectiei speciale Efecte? Seful AEP: Nu se mai poate decide anularea alegerilor de catre nimeni

Controversata Sectie de Investigare a Infractiunilor in Justitie SIIJ) este la un pas de desfiintare, iar in acest context este reaprins scandalul privind presupuse fraude la vot la alegerile locale pentru primaria Sectorului 1. Mai exact, procurorul de la Sectia speciala care instrumeneaza acest dosar deschis in urma plangerii fostului primar PSD Daniel Tudorache a cerut Politiei sa renumere buletinele de vot. Dincolo de competenta discutabila a SIIJ pe acest dosar, apare intrebarea ce consecinte pot fi privind rezultatul alegerilor? Niciuna. Nu exista niciun cadru legal pentru a se decide la acest moment anularea alegerilor, indiferent care va fi cursul anchetei penale, a explicat pentru HotNews. ro seful Autoritatii Electorale Permanente, Constantin-Florin Mituletu-Buica.

Ce este ZOOM TV noua televiziune care va aparea in curand. Postul e in grila RCS-RDS

Zoom TV este o noua televiziune de turism care se pregateste sa apara pe piata. Este condusa de niste studenti si are sediul in orasul Victoria din judetul Brasov. in acest articol vom afla ce este ZOOM TV. Ce este ZOOM TV noua televiziune de la RCS-RDS Studenta Andra Vlad, fiica lui Vlad Sandu, .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2366 seconds )