Libnet.ro
UNICEF

14:45

Cine este Dr. Jill Biden, potentiala viitoare Prima Doamna a Americii?

ADPM ADPM,
Cine este Dr. Jill Biden, potentiala viitoare Prima Doamna a Americii?

Dr. Jill Biden, potentiala viitoare Prima Doamna a Statelor Junite, este o femeie puternica. Pasionata de domeniul educatiei, buna prietena cu Michelle Obama si un pion important in echipa de campanie a Democratilor. continuă pe ADPM

Ce se intampla acum in PSD, dupa esecul motiunii de cenzura. Cine este dat afara din partid

Dupa esecul motiunii de cenzura, Marcel Ciolacu a explicat ce se intampla acum in PSD. Mai multi membri din partid vor fi dati afara! Cine este dat afara din PSD dupa anularea motiunii de cenzura Cum motiunea de cenzura a fost anulata din cauza lipsei cvorumului, fiind prezenti doar 226 de senatori si deputati, Marcel .

Cine este in viata reala Eliza din serialul Vlad. Olimpia Melinte, dezvaluiri stiute de putini oameni

Ajunsa la 33 de ani, cu un sot iubitor, Constantin, si cu o cariera in plina ascensiune si datorita productiei VLAD, de la PRO TV, tanara Olimpia Melinte se poate considera o tanara femeie implinita, atat profesional, cat si pe plan personal. Cine este in viata reala Eliza din serialul Vlad in viata reala, Olimpia .

Cate tablete vor ajunge de fapt la elevii romani si cine este vinovat: numarul este infim

Pentru un moment, ai crezut ca Guvernul Romaniei va ajuta o parte semnificativa dintre elevii romani cu o tableta, pentru a facilita cursurile online. Realitatea este un pic mai complicata. Nu.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )